HANDLEKURV

DHL

Fast pris på frakt

Vi leverer til fastlandet i hele Norge.

block2

14 dagers åpent kjøp

Vi tilbyr 14 dagers åpent kjøp med returrett.

Trygg og sikker E-handel

Alltid rett til å returnere varene om du ikke er fornøyd.

Leveringsavgift:
0,-
Frakt:
0,-
Gavekort/Kampanjekode:
-0,-
Bærehjelp:
0,-

Totalt å betale:

(inkl. moms)
0,-
cart-content-shadow
bg-pask-left bg-pask-left
3 495,-
Ord. Pris 5 495,-
Du sparer: -2 000,-
klarna logo small
Del opp din betalning: 243,-/mån
Kjøp

Lagervare

Om du bestiller flere produkter så er det leveransetiden på det produktet som har lengst leveringstid som gjelder. Dette er pga at vi alltid prøver å levere alle varer samlet på samme levering.

Lagervare:
Sendes normalt i løpet av 3-8 hverdager.

Fast pris på Frakt!

Postnummer 0001-7999 795 NOK
Postnummer 8000-9999 3995 NOK

Postnummer [0001-7999]   795 NOK
Postnummer [8000-9999]   3995 NOK

14 dagers åpent kjøp!

Vi tilbyr 14 dagers angrerett.

14 dager åpent kjøp

Hvordan skjer leveringen?

Vi leverer varene hjem til porten/hoveddøren om du bor i leilighet eller til tomtegrensen om du bor i hus.

Hvordan skjer leveringen?

Bestill i dag – få levering senere

Bestill møblene til dagens pris og flytt fram levering til ønsket leveringsuke. Bestill som vanlig på hjemmesiden og kryss i ruten «senere levering» i kassen så venter vi med å sende ut varene. Da ligger reservasjonen til dagens kampanjepris uansett om prisen går opp på hjemmesiden.

Bestill i dag - Få levering senere!
Artikelnr: 506427
pinit button
36%
RABATT

MARREKECH LOUNGEGRUPPE MED OPPBEVARING

GRAFITGRÅ

Marrekech Loungegruppe med oppbevaring - Grafitgrå Marrekech Loungegruppe med oppbevaring - Grafitgrå Marrekech Loungegruppe med oppbevaring - Grafitgrå Marrekech Loungegruppe med oppbevaring - Grafitgrå Marrekech Loungegruppe med oppbevaring - Grafitgrå Marrekech Loungegruppe med oppbevaring - Grafitgrå Marrekech Loungegruppe med oppbevaring - Grafitgrå Marrekech Loungegruppe med oppbevaring - Grafitgrå Marrekech Loungegruppe med oppbevaring - Grafitgrå Marrekech Loungegruppe med oppbevaring - Grafitgrå Marrekech Loungegruppe med oppbevaring - Grafitgrå Marrekech Loungegruppe med oppbevaring - Grafitgrå Marrekech Loungegruppe med oppbevaring - Grafitgrå Marrekech Loungegruppe med oppbevaring - Grafitgrå Marrekech Loungegruppe med oppbevaring - Grafitgrå Marrekech Loungegruppe med oppbevaring - Grafitgrå

Trykk på bildet for å forstørre

diverse-go-marrekech-loungegruppe-med-oppbevaring-grafitgra-p75776-grafitgra diverse-go-marrekech-loungegruppe-med-oppbevaring-grafitgra-p75776-grafitgra diverse-go-marrekech-loungegruppe-med-oppbevaring-grafitgra-p75776-grafitgra diverse-go-marrekech-loungegruppe-med-oppbevaring-grafitgra-p75776-grafitgra diverse-go-marrekech-loungegruppe-med-oppbevaring-grafitgra-p75776-grafitgra diverse-go-marrekech-loungegruppe-med-oppbevaring-grafitgra-p75776-grafitgra diverse-go-marrekech-loungegruppe-med-oppbevaring-grafitgra-p75776-grafitgra diverse-go-marrekech-loungegruppe-med-oppbevaring-grafitgra-p75776-grafitgra diverse-go-marrekech-loungegruppe-med-oppbevaring-grafitgra-p75776-grafitgra diverse-go-marrekech-loungegruppe-med-oppbevaring-grafitgra-p75776-grafitgra diverse-go-marrekech-loungegruppe-med-oppbevaring-grafitgra-p75776-grafitgra diverse-go-marrekech-loungegruppe-med-oppbevaring-grafitgra-p75776-grafitgra diverse-go-marrekech-loungegruppe-med-oppbevaring-grafitgra-p75776-grafitgra diverse-go-marrekech-loungegruppe-med-oppbevaring-grafitgra-p75776-grafitgra diverse-go-marrekech-loungegruppe-med-oppbevaring-grafitgra-p75776-grafitgra diverse-go-marrekech-loungegruppe-med-oppbevaring-grafitgra-p75776-grafitgra

Produktfilm

Vi ønsker å gi alle muligheten til å nyte sommeren i sin egen hage på best mulig måte. Derfor har vi produsert møbler i støpt syntetisk rotting med høy komfort til en god pris. Marrakech Loungegruppen er et must i hagen i sommer. Gruppen har en attraktiv og elegant design med fremragende komfort takket være sin ergonomisk form. Bordet har lagringsplass, perfekt for lagring av puter når den ikke er i bruk. En stilig og komfortabel stue til uteplass som gir mulighet for hyggelige stunder utendørs. Gruppen omfatter to lenestoler, sofa, bord og matchende puter. Marrakech krever enkel montering uten noen ekstra verktøy er nødvendig.

Støpt syntetisk rotting er litt annerledes utseende sammenlignet med håndlagde rottingmøbler. Materialet er av høy kvalitet, værbestandig og meget slitesterk.

3-års garanti på utemøblene (garantien gjelder ikke putene).

Mål

Sofa
Bredde: 135 cm
Dybde: 72 cm
Høyde: 76 cm

Lenestol
Bredde: 68 cm
Dybde: 70 cm
Høyde: 76 cm 

Bord
Bredde: 60 cm
Lengde: 80 cm
Høyde: 42 cm


Spesifikasjoner

Varemerke
Comfort garden
Serie
Marrakech
Farge
Fargenavn
Mørkegrå
Material
Kunstrotting

TILBEHØR

LIGNENDE PRODUKTER