HANDLEKURV

DHL

Fast pris på frakt

Vi leverer til fastlandet i hele Norge.

block2

14 dagers åpent kjøp

Vi tilbyr 14 dagers åpent kjøp med returrett.

Trygg og sikker E-handel

Alltid rett til å returnere varene om du ikke er fornøyd.

Leveringsavgift:
0,-
Frakt:
0,-
Gavekort/Kampanjekode:
-0,-
Bærehjelp:
0,-

Totalt å betale:

(inkl. moms)
0,-
cart-content-shadow
bg-pask-left bg-pask-left

PUTEBOKS

Oppbevar putene dine i en puteboks

Puter har blitt blitt mer og mer værfaste med tiden, men det sliter likevel hvis du lar de ligge ute i sol og regn. Legg putene heller i en puteboks tilbasset utemøbler så holder de seg fine mye lengre.

Sorter etter:
1
Side 1 av 1
Sorter etter:
1
Side 1 av 1

Billige putebokser online på Trademax

Her i Trademax finner du putebokser til en rimelig penge. Vi har et utvalg i ulike materialer, som kunstrotting og plast. Her får du også kjøpt putepose i polyesterplast. Puteboksene har mange fordeler. Du får glede av putene dine lenger, da de tar vare på dem og sørger for mindre slitasje ved bruk. Husk at du ikke bør legge putene rett i boksen når de er våte, da kan det oppstå mugg i boksen. Det er mange ting man kan bruke en puteboks til, i tillegg til å oppbevare putene til utemøblene, selvsagt. Her er noen eksempler:

  • Bruk den som benk
  • Oppbevar leker eller annet
  • Pynt opp med den
  • Sett en plante e.l. oppå

Mulighetene er mange! Men først og fremst er puteboksen kanskje mest genial ved at den ivaretar putene til dine utemøbler, noe som absolutt er viktig. Å skifte puter hvert år er ikke særlig økonomisk. Med en putekasse har du en smart og praktisk løsning.

Videre har vi flere ulike størrelser på boksene. Hvor stor kasse du trenger, avhenger selvsagt av hvor stor plass du har, ved siden av andre faktorer som hvor store putene dine faktisk er, og om du ønsker å bruke kassen til andre ting også. Å faktisk kunne kombinere den som sittebenk er også kjempesmart. Dermed har du et par ekstra sitteplasser rundt bordet.