HANDLEKURV

DHL

Fast pris på frakt

Vi leverer til fastlandet i hele Norge.

block2

14 dagers åpent kjøp

Vi tilbyr 14 dagers åpent kjøp med returrett.

Trygg og sikker E-handel

Alltid rett til å returnere varene om du ikke er fornøyd.

Leveringsavgift:
0,-
Frakt:
0,-
Gavekort/Kampanjekode:
-0,-
Bærehjelp:
0,-

Totalt å betale:

(inkl. moms)
0,-
cart-content-shadow
bg-pask-left bg-pask-left
595,-
klarna logo small
Del opp din betalning: 95,-/mån
Kjøp

Lagervare

Om du bestiller flere produkter så er det leveransetiden på det produktet som har lengst leveringstid som gjelder. Dette er pga at vi alltid prøver å levere alle varer samlet på samme levering.

Lagervare:
Sendes normalt i løpet av 3-8 hverdager.

Fast pris på Frakt!

Postnummer 0001-7999 795 NOK
Postnummer 8000-9999 3995 NOK

Postnummer [0001-7999]   795 NOK
Postnummer [8000-9999]   3995 NOK

14 dagers åpent kjøp!

Vi tilbyr 14 dagers angrerett.

14 dager åpent kjøp

Hvordan skjer leveringen?

Vi leverer varene hjem til porten/hoveddøren om du bor i leilighet eller til tomtegrensen om du bor i hus.

Hvordan skjer leveringen?

Bestill i dag – få levering senere

Bestill møblene til dagens pris og flytt fram levering til ønsket leveringsuke. Bestill som vanlig på hjemmesiden og kryss i ruten «senere levering» i kassen så venter vi med å sende ut varene. Da ligger reservasjonen til dagens kampanjepris uansett om prisen går opp på hjemmesiden.

Bestill i dag - Få levering senere!
Artikelnr: 500528
pinit button

ICE CUBE FRYSEBOKS FOR SOMMERDRIKKEN

GRAFITTGRÅ

ICE CUBE FRYSEBOKS for sommerdrikken - Grafittgrå ICE CUBE FRYSEBOKS for sommerdrikken - Grafittgrå ICE CUBE FRYSEBOKS for sommerdrikken - Grafittgrå ICE CUBE FRYSEBOKS for sommerdrikken - Grafittgrå ICE CUBE FRYSEBOKS for sommerdrikken - Grafittgrå ICE CUBE FRYSEBOKS for sommerdrikken - Grafittgrå ICE CUBE FRYSEBOKS for sommerdrikken - Grafittgrå ICE CUBE FRYSEBOKS for sommerdrikken - Grafittgrå ICE CUBE FRYSEBOKS for sommerdrikken - Grafittgrå ICE CUBE FRYSEBOKS for sommerdrikken - Grafittgrå

Trykk på bildet for å forstørre

hagemobler-mobelgrupper-balkong-cafe-ice-cube-fryseboks-for-sommerdrikken-grafittgra-p51544-grafittgra hagemobler-mobelgrupper-balkong-cafe-ice-cube-fryseboks-for-sommerdrikken-grafittgra-p51544-grafittgra hagemobler-mobelgrupper-balkong-cafe-ice-cube-fryseboks-for-sommerdrikken-grafittgra-p51544-grafittgra hagemobler-mobelgrupper-balkong-cafe-ice-cube-fryseboks-for-sommerdrikken-grafittgra-p51544-grafittgra hagemobler-mobelgrupper-balkong-cafe-ice-cube-fryseboks-for-sommerdrikken-grafittgra-p51544-grafittgra hagemobler-mobelgrupper-balkong-cafe-ice-cube-fryseboks-for-sommerdrikken-grafittgra-p51544-grafittgra hagemobler-mobelgrupper-balkong-cafe-ice-cube-fryseboks-for-sommerdrikken-grafittgra-p51544-grafittgra hagemobler-mobelgrupper-balkong-cafe-ice-cube-fryseboks-for-sommerdrikken-grafittgra-p51544-grafittgra hagemobler-mobelgrupper-balkong-cafe-ice-cube-fryseboks-for-sommerdrikken-grafittgra-p51544-grafittgra hagemobler-mobelgrupper-balkong-cafe-ice-cube-fryseboks-for-sommerdrikken-grafittgra-p51544-grafittgra

 
Med hagetilbehør setter du siste touchen på din uteplass og gjør den litt mer behagelig og luksuriøs. Med Ice Cube fryseboks kan du holde drikken kald slik at den svalker i sommervarmen. Fryseboksen er laget av stilig kunstrotting som passer til de fleste loungegrupper. Den er lett å flytte på takket være praktiske håndtak langs med sidene. Perfekt når du vil ha en kald drikke når du steker på balkongen eller i hagen.  

Kunstrotting
Kunstrotting har utvikles enormt de siste årene og ligner mer og mer naturlig rotting. Det er et syntetisk framstilt plastmateriale som er mykt nok for å flettes. Kunstrotting er et materiale som klarer det nordiske klimaet uten problem og krever heller ikke noe særlig vedlikehold. Om det er skittent er det nok å rengjøre med vann og såpe.   

Spesifikasjoner

Varemerke
Comfort garden
Serie
ICE CUBE
Bredde
42 cm
Høyde
41 cm
Dybde
42 cm
Farge
Fargenavn
Mørkegrå
Material
Kunstrotting

TILBEHØR

TILBEHØR

LIGNENDE PRODUKTER