HANDLEKURV

DHL

Fast pris på frakt

Vi leverer til fastlandet i hele Norge.

block2

14 dagers åpent kjøp

Vi tilbyr 14 dagers åpent kjøp med returrett.

Trygg og sikker E-handel

Alltid rett til å returnere varene om du ikke er fornøyd.

Leveringsavgift:
0,-
Frakt:
0,-
Gavekort/Kampanjekode:
-0,-
Bærehjelp:
0,-

Totalt å betale:

(inkl. moms)
0,-
cart-content-shadow
bg-pask-left bg-pask-left

Kunstrotting

Den korte, ikke alltid like varme sommeren i Norge må nytes så lenge man kan. Da nytter det ikke å sitte på vonde, kjedelige tremøbler som gjør det vanskelig å hygge seg skikkelig. Og det er ikke noe som er bedre å sitte ute en sen sommerkveld, litt grillmat i magen og godt selskap av venner eller familie.

Hagemøbler i kunstrotting blir et stadig mer populært alternativ blant nordmenn. Dette materialet er kjent for å vare lenge og tåle mye. Den fremragende kvaliteten gjør at flere produsenter har begynt å lage møbler i dette materialet. Vi i Trademax tilbyr kvalitetsprodukter fra blant annet Hillerstorp og Comfort Garden. Er du på jakt etter hagemøbler som varer i mange år? Da bør du se nærmere på vårt utvalg av møbler av kunstrotting.

Om du kjøper hagemøblene hos oss så får du både gunstige priser og god service. Vi i Trademax legger til rette for at du skal finne de beste møblene for din hage!

Sorter etter:
Side 1 av 3
Sorter etter:
Side 1 av 3

De beste hagemøblene i kunstrotting

Når du velger hagemøbler i kunstrotting så får du en kombinasjon av utsøkt design, høyt komfortnivå og lang brukstid. Hos Trademax tilbyr vi en rekke hagemøbler som er laget av det svært slitesterke materialet kunstrotting. Med denne typen hagemøbler kan du trygt la både bord og stoler stå ute gjennom hele sesongen. Møbler laget av kunstrotting tåler nemlig hardt vær uten problemer. Våre modeller finnes i en rekke forskjellige design. De er alle tidløse og vil gi et helt nytt preg til din hage. Du kan i tillegg velge mellom møbler i flere ulike farger. Vi er opptatt av at du skal ha mange valgmuligheter når du handler hos oss. Derfor lanserer vi stadig nye hagemøbler i kunstrotting. Du bør derfor følge med på nettsiden for å holde deg oppdatert på de nyeste trendene. Hos Trademax får du alltid god kvalitet til en svært gunstig pris!