HANDLEKURV

DHL

Fast pris på frakt

Vi leverer til fastlandet i hele Norge.

block2

14 dagers åpent kjøp

Vi tilbyr 14 dagers åpent kjøp med returrett.

Trygg og sikker E-handel

Alltid rett til å returnere varene om du ikke er fornøyd.

Leveringsavgift:
0,-
Frakt:
0,-
Gavekort/Kampanjekode:
-0,-
Bærehjelp:
0,-

Totalt å betale:

(inkl. moms)
0,-
cart-content-shadow
bg-pask-left bg-pask-left
3 495,-
Ord. Pris 5 495,-
Du sparer: -2 000,-
klarna logo small
Del opp din betalning: 243,-/mån
Kjøp

Lagervare

Om du bestiller flere produkter så er det leveransetiden på det produktet som har lengst leveringstid som gjelder. Dette er pga at vi alltid prøver å levere alle varer samlet på samme levering.

Lagervare:
Sendes normalt i løpet av 3-8 hverdager.

Fast pris på Frakt!

Postnummer 0001-7999 795 NOK
Postnummer 8000-9999 3995 NOK

Postnummer [0001-7999]   795 NOK
Postnummer [8000-9999]   3995 NOK

14 dagers åpent kjøp!

Vi tilbyr 14 dagers angrerett.

14 dager åpent kjøp

Hvordan skjer leveringen?

Vi leverer varene hjem til porten/hoveddøren om du bor i leilighet eller til tomtegrensen om du bor i hus.

Hvordan skjer leveringen?

Bestill i dag – få levering senere

Bestill møblene til dagens pris og flytt fram levering til ønsket leveringsuke. Bestill som vanlig på hjemmesiden og kryss i ruten «senere levering» i kassen så venter vi med å sende ut varene. Da ligger reservasjonen til dagens kampanjepris uansett om prisen går opp på hjemmesiden.

Bestill i dag - Få levering senere!
Artikelnr: 500527
pinit button
36%
RABATT

CORONA LOUNGE GRUPPE MED LAGRINGSPLASS

GRAFITTGRÅ

Corona Lounge gruppe med lagringsplass - Grafittgrå Corona Lounge gruppe med lagringsplass - Grafittgrå Corona Lounge gruppe med lagringsplass - Grafittgrå Corona Lounge gruppe med lagringsplass - Grafittgrå Corona Lounge gruppe med lagringsplass - Grafittgrå Corona Lounge gruppe med lagringsplass - Grafittgrå Corona Lounge gruppe med lagringsplass - Grafittgrå Corona Lounge gruppe med lagringsplass - Grafittgrå Corona Lounge gruppe med lagringsplass - Grafittgrå Corona Lounge gruppe med lagringsplass - Grafittgrå Corona Lounge gruppe med lagringsplass - Grafittgrå Corona Lounge gruppe med lagringsplass - Grafittgrå Corona Lounge gruppe med lagringsplass - Grafittgrå Corona Lounge gruppe med lagringsplass - Grafittgrå Corona Lounge gruppe med lagringsplass - Grafittgrå Corona Lounge gruppe med lagringsplass - Grafittgrå Corona Lounge gruppe med lagringsplass - Grafittgrå Corona Lounge gruppe med lagringsplass - Grafittgrå Corona Lounge gruppe med lagringsplass - Grafittgrå Corona Lounge gruppe med lagringsplass - Grafittgrå Corona Lounge gruppe med lagringsplass - Grafittgrå

Trykk på bildet for å forstørre

hagemobler-mobelgrupper-kunstrotting-corona-lounge-gruppe-med-lagringsplass-grafittgra-p51543-grafittgra hagemobler-mobelgrupper-kunstrotting-corona-lounge-gruppe-med-lagringsplass-grafittgra-p51543-grafittgra hagemobler-mobelgrupper-kunstrotting-corona-lounge-gruppe-med-lagringsplass-grafittgra-p51543-grafittgra hagemobler-mobelgrupper-kunstrotting-corona-lounge-gruppe-med-lagringsplass-grafittgra-p51543-grafittgra hagemobler-mobelgrupper-kunstrotting-corona-lounge-gruppe-med-lagringsplass-grafittgra-p51543-grafittgra hagemobler-mobelgrupper-kunstrotting-corona-lounge-gruppe-med-lagringsplass-grafittgra-p51543-grafittgra hagemobler-mobelgrupper-kunstrotting-corona-lounge-gruppe-med-lagringsplass-grafittgra-p51543-grafittgra hagemobler-mobelgrupper-kunstrotting-corona-lounge-gruppe-med-lagringsplass-grafittgra-p51543-grafittgra hagemobler-mobelgrupper-kunstrotting-corona-lounge-gruppe-med-lagringsplass-grafittgra-p51543-grafittgra hagemobler-mobelgrupper-kunstrotting-corona-lounge-gruppe-med-lagringsplass-grafittgra-p51543-grafittgra hagemobler-mobelgrupper-kunstrotting-corona-lounge-gruppe-med-lagringsplass-grafittgra-p51543-grafittgra hagemobler-mobelgrupper-kunstrotting-corona-lounge-gruppe-med-lagringsplass-grafittgra-p51543-grafittgra hagemobler-mobelgrupper-kunstrotting-corona-lounge-gruppe-med-lagringsplass-grafittgra-p51543-grafittgra hagemobler-mobelgrupper-kunstrotting-corona-lounge-gruppe-med-lagringsplass-grafittgra-p51543-grafittgra hagemobler-mobelgrupper-kunstrotting-corona-lounge-gruppe-med-lagringsplass-grafittgra-p51543-grafittgra hagemobler-mobelgrupper-kunstrotting-corona-lounge-gruppe-med-lagringsplass-grafittgra-p51543-grafittgra hagemobler-mobelgrupper-kunstrotting-corona-lounge-gruppe-med-lagringsplass-grafittgra-p51543-grafittgra hagemobler-mobelgrupper-kunstrotting-corona-lounge-gruppe-med-lagringsplass-grafittgra-p51543-grafittgra hagemobler-mobelgrupper-kunstrotting-corona-lounge-gruppe-med-lagringsplass-grafittgra-p51543-grafittgra hagemobler-mobelgrupper-kunstrotting-corona-lounge-gruppe-med-lagringsplass-grafittgra-p51543-grafittgra hagemobler-mobelgrupper-kunstrotting-corona-lounge-gruppe-med-lagringsplass-grafittgra-p51543-grafittgra

Produktfilm

Se flere videoer nedenfor:

Beskrivelse
Corona er prikken over i'en i alle hager. Lounge gruppen har et avrundet design og lenestoler med noen litt buede armlener i kombinasjon med at den runde rotting tråden gir et elegant inntrykk. Corona rottingmøbler har en fantastisk sittekomfort med en høyere rygg å lene seg på. Corona Lounge gruppen inneholder to lenestoler, en sofa og et bord som også fungerer som lagringsplass for puter. Husk at putene må holdes tørre å ikke mugne. Puter er inkludert i Lounge gruppen.

Vi ønsker å gi alle muligheten til å nyte sommeren i sin egen hage på best mulig måte. Derfor har vi produsert møbler i støpt syntetisk rotting med høy komfort til en god pris. Støpt syntetisk rotting er litt annerledes utseendemessig sammenlignet med håndlagde rottingmøbler. Materialet er av høy kvalitet, værbestandig og meget slitesterk.

Mål
Sofa
Bredde: 135 cm
Dybde: 72 cm
Høyde: 76 cm

Lenestol
Bredde: 68 cm
Dybde: 70 cm
Høyde: 76 cm

Bord
Høyde: 80 cm
Bredde: 60 cm
Høyde: 42 cm

Ladda ner installationsmanual - Stol
Ladda ner installationsmanual - Bord
Ladda ner installationsmanual - Soffa

Spesifikasjoner

Varemerke
Comfort garden
Serie
Corona
Farge
Fargenavn
Mørkegrå
Material
Kunstrotting

TILBEHØR

TILBEHØR

FLOTTE SPISEGRUPPER SOM PASSER TIL DETTE PRODUKTET

LIGNENDE PRODUKTER