HANDLEKURV

DHL

Fast pris på frakt

Vi leverer til fastlandet i hele Norge.

block2

14 dagers åpent kjøp

Vi tilbyr 14 dagers åpent kjøp med returrett.

Trygg og sikker E-handel

Alltid rett til å returnere varene om du ikke er fornøyd.

Leveringsavgift:
0,-
Frakt:
0,-
Gavekort/Kampanjekode:
-0,-
Bærehjelp:
0,-

Totalt å betale:

(inkl. moms)
0,-
cart-content-shadow
bg-pask-left bg-pask-left
649,-
Ord. Pris 999,-
Du sparer: -350,-
klarna logo small
Del opp din betalning: 98,-/mån
Kjøp

Lagervare

Om du bestiller flere produkter så er det leveransetiden på det produktet som har lengst leveringstid som gjelder. Dette er pga at vi alltid prøver å levere alle varer samlet på samme levering.

Lagervare:
Sendes normalt i løpet av 3-8 hverdager.

Fast pris på Frakt!

Postnummer 0001-7999 795 NOK
Postnummer 8000-9999 3995 NOK

Postnummer [0001-7999]   795 NOK
Postnummer [8000-9999]   3995 NOK

14 dagers åpent kjøp!

Vi tilbyr 14 dagers angrerett.

14 dager åpent kjøp

Hvordan skjer leveringen?

Vi leverer varene hjem til porten/hoveddøren om du bor i leilighet eller til tomtegrensen om du bor i hus.

Hvordan skjer leveringen?

Bestill i dag – få levering senere

Bestill møblene til dagens pris og flytt fram levering til ønsket leveringsuke. Bestill som vanlig på hjemmesiden og kryss i ruten «senere levering» i kassen så venter vi med å sende ut varene. Da ligger reservasjonen til dagens kampanjepris uansett om prisen går opp på hjemmesiden.

Bestill i dag - Få levering senere!
Artikelnr: 145914
pinit button
35%
RABATT

CALIFORNIA BORD

CAPPUCCINO

California Bord - Cappuccino California Bord - Cappuccino California Bord - Cappuccino California Bord - Cappuccino California Bord - Cappuccino California Bord - Cappuccino California Bord - Cappuccino

Trykk på bildet for å forstørre

hagemobler-mobelgrupper-sett-sammen-selv-california-bord-cappuccino-p54001-cappuccino hagemobler-mobelgrupper-sett-sammen-selv-california-bord-cappuccino-p54001-cappuccino hagemobler-mobelgrupper-sett-sammen-selv-california-bord-cappuccino-p54001-cappuccino hagemobler-mobelgrupper-sett-sammen-selv-california-bord-cappuccino-p54001-cappuccino hagemobler-mobelgrupper-sett-sammen-selv-california-bord-cappuccino-p54001-cappuccino hagemobler-mobelgrupper-sett-sammen-selv-california-bord-cappuccino-p54001-cappuccino hagemobler-mobelgrupper-sett-sammen-selv-california-bord-cappuccino-p54001-cappuccino

Produktfilm

  
Med løse moduler har du mulighet til å kombinere din utegruppe slik som du selv vil ha den. Kombiner ulike moduler i California møbelserien og skap en utegruppe som passer akkurat din uteplass. California er en smakfull lenestol i flettet kunstrotting med en rund tråd som gir lenestolen dens stilfulle karakter. lenestolen er vedlikeholdsfri og tåler vær og vind. California lenestolen kommer til å gi deg muligheten av å nyte din hage enda mer i flere år fremover. Puter er ikke inkludert.   

Vi vil gi alle muligheten av å nyte av sommeren på absolutt beste måte. Derfor har vi tatt fram utemøbler i støpt kunstrotting med høy kvalitet til en fantastisk pris. Støpt kunstrotting skiller seg noe utseendemessig i forhold til håndlagde kunstrottingsmøbler. Materiale har høy kvalitet, tåler det meste av vær og er slitesterkt. 3-års garanti på kunstrottingen.   

Spesifikasjoner

Varemerke
Comfort garden
Serie
California
Bredde
68 cm
Lengde
68 cm
Høyde
35 cm
Farge
Fargenavn
Brun
Material
Polypropylene

TILBEHØR

TILBEHØR

LIGNENDE PRODUKTER