HANDLEKURV

DHL

Fast pris på frakt

Vi leverer til fastlandet i hele Norge.

block2

14 dagers åpent kjøp

Vi tilbyr 14 dagers åpent kjøp med returrett.

Trygg og sikker E-handel

Alltid rett til å returnere varene om du ikke er fornøyd.

Leveringsavgift:
0,-
Frakt:
0,-
Gavekort/Kampanjekode:
-0,-
Bærehjelp:
0,-

Totalt å betale:

(inkl. moms)
0,-
cart-content-shadow
bg-pask-left bg-pask-left
995,-
klarna logo small
Del opp din betalning: 116,-/mån
Kjøp

Lagervare

Om du bestiller flere produkter så er det leveransetiden på det produktet som har lengst leveringstid som gjelder. Dette er pga at vi alltid prøver å levere alle varer samlet på samme levering.

Lagervare:
Sendes normalt i løpet av 3-8 hverdager.

Fast pris på Frakt!

Postnummer 0001-7999 795 NOK
Postnummer 8000-9999 3995 NOK

Postnummer [0001-7999]   795 NOK
Postnummer [8000-9999]   3995 NOK

14 dagers åpent kjøp!

Vi tilbyr 14 dagers angrerett.

14 dager åpent kjøp

Hvordan skjer leveringen?

Vi leverer varene hjem til porten/hoveddøren om du bor i leilighet eller til tomtegrensen om du bor i hus.

Hvordan skjer leveringen?

Bestill i dag – få levering senere

Bestill møblene til dagens pris og flytt fram levering til ønsket leveringsuke. Bestill som vanlig på hjemmesiden og kryss i ruten «senere levering» i kassen så venter vi med å sende ut varene. Da ligger reservasjonen til dagens kampanjepris uansett om prisen går opp på hjemmesiden.

Bestill i dag - Få levering senere!
Artikelnr: 500007
pinit button

CALIFORNIA BORD

GRAFITTIGRÅ

California bord - Grafittigrå California bord - Grafittigrå California bord - Grafittigrå California bord - Grafittigrå California bord - Grafittigrå California bord - Grafittigrå California bord - Grafittigrå California bord - Grafittigrå California bord - Grafittigrå California bord - Grafittigrå California bord - Grafittigrå California bord - Grafittigrå

Trykk på bildet for å forstørre

hagemobler-mobelgrupper-sett-sammen-selv-california-bord-grafittigra-p44407-grafittigra hagemobler-mobelgrupper-sett-sammen-selv-california-bord-grafittigra-p44407-grafittigra hagemobler-mobelgrupper-sett-sammen-selv-california-bord-grafittigra-p44407-grafittigra hagemobler-mobelgrupper-sett-sammen-selv-california-bord-grafittigra-p44407-grafittigra hagemobler-mobelgrupper-sett-sammen-selv-california-bord-grafittigra-p44407-grafittigra hagemobler-mobelgrupper-sett-sammen-selv-california-bord-grafittigra-p44407-grafittigra hagemobler-mobelgrupper-sett-sammen-selv-california-bord-grafittigra-p44407-grafittigra hagemobler-mobelgrupper-sett-sammen-selv-california-bord-grafittigra-p44407-grafittigra hagemobler-mobelgrupper-sett-sammen-selv-california-bord-grafittigra-p44407-grafittigra hagemobler-mobelgrupper-sett-sammen-selv-california-bord-grafittigra-p44407-grafittigra hagemobler-mobelgrupper-sett-sammen-selv-california-bord-grafittigra-p44407-grafittigra hagemobler-mobelgrupper-sett-sammen-selv-california-bord-grafittigra-p44407-grafittigra

Produktfilm

Med løse moduler har du mulighet til å kombinere din utegrupp slik du ønsker det. Kombinere ulike moduler i Californiaserien og skape en utegruppe som passer din uteplass. California er et smakfullt bord i rotting som er vevet sammen med en rund tråd som gir bordet en stilig karakter. Bordet er vedlikeholdsfritt og værbestandig. Et bord som vil tillate deg å nyte hagen din i årene som kommer.

Vi ønsker å gi alle muligheten til å nyte sommeren i sin egen hage på beste måte. Derfor har vi produsert møbler i støpt syntetisk rotting med god komfort til en god pris. Støpt syntetisk rotting noe annerledes utseende sammenlignet med håndlagde rottingmøbler. Materialet er av høy kvalitet, værbestandig og svært holdbart.

Spesifikasjoner

Varemerke
Comfort garden
Serie
California
Bredde
68 cm
Høyde
35 cm
Dybde
68 cm
Farge
Fargenavn
Grafittgrå
Material
Kunstrotting

TILBEHØR

TILBEHØR

LIGNENDE PRODUKTER