HANDLEKURV

DHL

Fast pris på frakt

Vi leverer til fastlandet i hele Norge.

block2

14 dagers åpent kjøp

Vi tilbyr 14 dagers åpent kjøp med returrett.

Trygg og sikker E-handel

Alltid rett til å returnere varene om du ikke er fornøyd.

Leveringsavgift:
0,-
Frakt:
0,-
Gavekort/Kampanjekode:
-0,-
Bærehjelp:
0,-

Totalt å betale:

(inkl. moms)
0,-
cart-content-shadow
bg-pask-left bg-pask-left

Spisegrupper til hagen

Spisegruppe til hagen

Vi har et stort utvalg av spisegrupper som passer perfekt både som utemøbler i hagen eller i vinterhagen.
Behøver du flere sitteplasser så går det ann å kjøpe ekstra stoler til alle våre spisegrupper.

Våre spisegrupper kommer fra velkjente leverandører som BraSaker, Mellby Garden, Dacore og ATO.

Det vil være en ære for oss å kunne leverere din nye spisegruppe! Ikke nøl med å spørre oss, hvis du savner en modell i vårt sortiment - vi har kontakt med alle ledende produsenter og leverandører av spisegrupper til hagen og kan få tak i det meste.

Sorter etter:
Side 1 av 3
Sorter etter:
Side 1 av 3

Billige spisegrupper online på Trademax

Her hos oss finner du spisegrupper til uteplassen din. Utvalget kan temmelig sikkert dekke alle slags smaker og behov. Du kan finne bord og grupper for alt fra 2 til 12 personer. Så hvor mange blir dere til bords? Dersom dere har mye besøk, eller hvis dere er en stor familie, er det nødvendig med litt god plass rundt bordet. I tillegg til de store variasjonene i størrelser har vi også spisemøbler i mange materialer, farger, prisklasser og utførelser. Eksempelvis kan du her finne hagemøbler og spisegrupper i rotting, plast, aluminium, aint wood og polypropylen. Du finner her hovedsakelig farger som hvit, sort, grå, brun eller kombinasjoner av disse. Våre møbler er moderne og stilrene, og du kan være sikker på at alle disse møblene vil piffe opp uteplassen din og gi rom for et utall hyggelige utekvelder. Rotting-spisegrupper har blitt veldig populære de siste årene, på grunn av materialets dekorative utseende kombinert med dets varighet og sparsomme behov for vedlikehold. Uansett hva slags utførelse du velger – med en hyggelig spisegruppe ute i hagen kan du enkelt invitere venner og familie på grillkveld eller en kaffe i sola.

Med slike lettstelte møbler som det vi fører her, kan du sette deg til bords både sommer og vinter. I skikkelig ruskevær er det lurt å sette møblene litt under tak eller eventuelt i en garasje, bod eller lignende. Men siden de fleste av møblene er nesten vedlikeholdsfrie, kan du nå velge å gjøre andre ting enn å bruke tid på vedlikehold. Og litt vær, ja det tåler våre spisegrupper for hagen. Andre finesser du lett kan få deg, er justerbare stoler, stoler som kan stables, og bord som kan forlenges på ulike måter. Klikk deg inn på produktene som appellerer til deg og les mer. Det lønner seg å vite litt om materialet du velger deg, og dessuten er det smart å reflektere litt over hva slags type spisegruppe du vil sette på uteplassen. Vil du ha et rundt eller firkantet bord? Vil du ha stoler med høy og lav rygg? Er du plaget med vond rygg, er det smart å velge en stol som du vet vil være komfortabel for deg. Noen vil ha hardt underlag, mens andre vil ha mykt. En god pute kan selvsagt også gjøre susen. Liker du det enkle, kan plast være tingen for deg. Her er det ingen fasit!