HANDLEKURV

DHL

Fast pris på frakt

Vi leverer til fastlandet i hele Norge.

block2

14 dagers åpent kjøp

Vi tilbyr 14 dagers åpent kjøp med returrett.

Trygg og sikker E-handel

Alltid rett til å returnere varene om du ikke er fornøyd.

Leveringsavgift:
0,-
Frakt:
0,-
Gavekort/Kampanjekode:
-0,-
Bærehjelp:
0,-

Totalt å betale:

(inkl. moms)
0,-
cart-content-shadow
bg-pask-left bg-pask-left
2 995,-
Ord. Pris 4 291,-
Du sparer: -1 296,-
klarna logo small
Del opp din betalning: 217,-/mån
Kjøp

Lagervare

Om du bestiller flere produkter så er det leveransetiden på det produktet som har lengst leveringstid som gjelder. Dette er pga at vi alltid prøver å levere alle varer samlet på samme levering.

Lagervare:
Sendes normalt i løpet av 3-8 hverdager.

Fast pris på Frakt!

Postnummer 0001-7999 795 NOK
Postnummer 8000-9999 3995 NOK

Postnummer [0001-7999]   795 NOK
Postnummer [8000-9999]   3995 NOK

14 dagers åpent kjøp!

Vi tilbyr 14 dagers angrerett.

14 dager åpent kjøp

Hvordan skjer leveringen?

Vi leverer varene hjem til porten/hoveddøren om du bor i leilighet eller til tomtegrensen om du bor i hus.

Hvordan skjer leveringen?

Bestill i dag – få levering senere

Bestill møblene til dagens pris og flytt fram levering til ønsket leveringsuke. Bestill som vanlig på hjemmesiden og kryss i ruten «senere levering» i kassen så venter vi med å sende ut varene. Da ligger reservasjonen til dagens kampanjepris uansett om prisen går opp på hjemmesiden.

Bestill i dag - Få levering senere!
Artikelnr: 506031
pinit button

Gruppen består av:

Modell Produktnavn Antall
Product Melody 160 Bord
Antrasittgrå
1
Product Brasilia 5-posisjonsstol
Grafittgrå
4
30%
RABATT

BRASILIA SPISEGRUPPE MED MELODY BORD

ANTRACITE

Brasilia spisegruppe med Melody bord - Antracite Brasilia spisegruppe med Melody bord - Antracite Brasilia spisegruppe med Melody bord - Antracite Brasilia spisegruppe med Melody bord - Antracite Brasilia spisegruppe med Melody bord - Antracite Brasilia spisegruppe med Melody bord - Antracite Brasilia spisegruppe med Melody bord - Antracite Brasilia spisegruppe med Melody bord - Antracite Brasilia spisegruppe med Melody bord - Antracite Brasilia spisegruppe med Melody bord - Antracite Brasilia spisegruppe med Melody bord - Antracite Brasilia spisegruppe med Melody bord - Antracite Brasilia spisegruppe med Melody bord - Antracite Brasilia spisegruppe med Melody bord - Antracite Brasilia spisegruppe med Melody bord - Antracite Brasilia spisegruppe med Melody bord - Antracite Brasilia spisegruppe med Melody bord - Antracite Brasilia spisegruppe med Melody bord - Antracite Brasilia spisegruppe med Melody bord - Antracite Brasilia spisegruppe med Melody bord - Antracite

Trykk på bildet for å forstørre

hagemobler-mobelgrupper-spisegrupper-brasilia-spisegruppe-med-melody-bord-antracite-p70457-antracite hagemobler-mobelgrupper-spisegrupper-brasilia-spisegruppe-med-melody-bord-antracite-p70457-antracite hagemobler-mobelgrupper-spisegrupper-brasilia-spisegruppe-med-melody-bord-antracite-p70457-antracite hagemobler-mobelgrupper-spisegrupper-brasilia-spisegruppe-med-melody-bord-antracite-p70457-antracite hagemobler-mobelgrupper-spisegrupper-brasilia-spisegruppe-med-melody-bord-antracite-p70457-antracite hagemobler-mobelgrupper-spisegrupper-brasilia-spisegruppe-med-melody-bord-antracite-p70457-antracite hagemobler-mobelgrupper-spisegrupper-brasilia-spisegruppe-med-melody-bord-antracite-p70457-antracite hagemobler-mobelgrupper-spisegrupper-brasilia-spisegruppe-med-melody-bord-antracite-p70457-antracite hagemobler-mobelgrupper-spisegrupper-brasilia-spisegruppe-med-melody-bord-antracite-p70457-antracite hagemobler-mobelgrupper-spisegrupper-brasilia-spisegruppe-med-melody-bord-antracite-p70457-antracite hagemobler-mobelgrupper-spisegrupper-brasilia-spisegruppe-med-melody-bord-antracite-p70457-antracite hagemobler-mobelgrupper-spisegrupper-brasilia-spisegruppe-med-melody-bord-antracite-p70457-antracite hagemobler-mobelgrupper-spisegrupper-brasilia-spisegruppe-med-melody-bord-antracite-p70457-antracite hagemobler-mobelgrupper-spisegrupper-brasilia-spisegruppe-med-melody-bord-antracite-p70457-antracite hagemobler-mobelgrupper-spisegrupper-brasilia-spisegruppe-med-melody-bord-antracite-p70457-antracite hagemobler-mobelgrupper-spisegrupper-brasilia-spisegruppe-med-melody-bord-antracite-p70457-antracite hagemobler-mobelgrupper-spisegrupper-brasilia-spisegruppe-med-melody-bord-antracite-p70457-antracite hagemobler-mobelgrupper-spisegrupper-brasilia-spisegruppe-med-melody-bord-antracite-p70457-antracite hagemobler-mobelgrupper-spisegrupper-brasilia-spisegruppe-med-melody-bord-antracite-p70457-antracite hagemobler-mobelgrupper-spisegrupper-brasilia-spisegruppe-med-melody-bord-antracite-p70457-antracite

Brasilia spisegruppe er en veldig prisverdig spisegruppe i hvitt. En spisegruppe som er lettstelt og ikke trenger noe direkte vedlikehold, men trenger bare å bli vasket ved behov. I spisegruppen er det 4stk posisjonsstoler Brasilia inkludert, og disse sitter du riktig godt i. Kompletter med puter for en enda bedre komfort. Posisjonsstolene er justerbare i fire forskjellige stillinger og klappes sammen med et enkelt håndtak. Lette utemøbler som er praktiske å lagre. Brasilia spisegruppe passer i bobilen, på hyttetur eller hjemme i hagen. Obs! Puter er ikke inkludert.     

Inklusive 4stk posisjonsstoler.
 
Mål
Bord 
Lengde: 160,5 cm 
Bredde: 94,5 cm 
Høyde: 74,5 cm 

Stol 
Høyde: 111 cm 
Bredde: 67 cm 
Dybde: 63 cm  
Sittedybde: 46 cm 
Sittebredde: 48 cm 
Rygghøyde: 73 cm  

Spesifikasjoner

Varemerke
Comfort garden
Serie
Brasilia, Melody
Antall sitteplasser
6 st
Farge
Fargenavn
Mørkegrå
Material
Polypropylene

TILBEHØR

FLOTTE KUNSTROTTINGMØBLER SOM PASSER TIL DETTE PRODUKTET

LIGNENDE PRODUKTER