HANDLEKURV

DHL

Fast pris på frakt

Vi leverer til fastlandet i hele Norge.

block2

14 dagers åpent kjøp

Vi tilbyr 14 dagers åpent kjøp med returrett.

Trygg og sikker E-handel

Alltid rett til å returnere varene om du ikke er fornøyd.

Leveringsavgift:
0,-
Frakt:
0,-
Gavekort/Kampanjekode:
-0,-
Bærehjelp:
0,-

Totalt å betale:

(inkl. moms)
0,-
cart-content-shadow
bg-pask-left bg-pask-left

Puter til benken din

Skal du oppgradere putene til møblene i hagen eller på terrassen? Enten de gamle har sett bedre dager, eller du rett og slett mangler et mykt underlag på din benk eller sofa, så kan vi hjelpe deg med å løse dette. Ta en titt på Trademax sitt gode utvalg av kvalitetsputer. Du kan få ulike varianter, som en pute til benk i ulike tykkelser, farger og utførelser. Bare klikk deg inn på de ulike typene og les nærmere om det som står beskrevet.
Vi kan tilby moderne designputer skreddersydd for og tilpasset etter ulike smaker. Du kan finne et spekter av ulike prisklasser. Enten du skal legge lite eller mye i det, så vil du nok ikke bli skuffet. Trenger du ekstra polstring for å føle deg fornøyd, så gå for en tykkere pute. Føler du at du «siger» litt, så velg en pute som er hakket nettere med mindre dybde. Den gode nyheten er: Valget er ditt! Her er det benkeputer og sofaputer med og uten rygg, og vi har alt fra helt enkle utgaver til luksusvarianter med armlener og ekstra nakkestøtte. Høres ikke det forlokkende ut?

Sorter etter:
1
Side 1 av 1
Sorter etter:
1
Side 1 av 1

Pynt opp på uteplassen

Puter til benkene og utemøblene er ikke bare noe som gir en god sittekomfort. Det ligger mye estetikk i det å piffe opp sofaer og stoler med puter, og gjerne i freshe farger, eller i mer nedtonede og delikate varianter om man ønsker det. I alle tilfeller gjør det noe med helheten. Sittegruppa blir sprek og en fryd for øyet, og man ønsker å sitte der av flere grunner. For de fleste er det viktig at det blir trivelig der man skal sette seg til rette, enten det er for å innta morgenkaffen, for en prat med jentene i klubben, eller om det er for å nyte et glass vin om kvelden med kjæresten. En atmosfære skapes rett og slett av helheten, og man skal ikke kimse av betydningen de fysiske omgivelsene har.

Det er ikke bare midtsommers at det kan være aktuelt å pynte opp sittegruppa ute. Mange har sitt utested under tak, og kanskje har du en vinterhage eller en vanlig terrasse med tak? Eller ligger ditt sted godt i ly? Uansett er det mange tørre dager gjennom året, så her er det svært mange varianter som kan være i målgruppa. Sommer som vinter kan man fint trekke utendørs for å sette seg til rette. Er det tørt, kan du legge putene på møblene og trekke et godt teppe over deg. Dersom du nå sitter og tenker at du savner det lille ekstra på benken eller sofaen i hagen, så kan vi hjelpe deg. En ny favorittpute er bare et par tasteklikk unna. Finn din favorittfarge og gjør deg klar til økt komfort samt en trivelig atmosfære utendørs.