HANDLEKURV

DHL

Fast pris på frakt

Vi leverer til fastlandet i hele Norge.

block2

14 dagers åpent kjøp

Vi tilbyr 14 dagers åpent kjøp med returrett.

Trygg og sikker E-handel

Alltid rett til å returnere varene om du ikke er fornøyd.

Leveringsavgift:
0,-
Frakt:
0,-
Gavekort/Kampanjekode:
-0,-
Bærehjelp:
0,-

Totalt å betale:

(inkl. moms)
0,-
cart-content-shadow
bg-pask-left bg-pask-left

PAVILJONGER

Det er ikke til å komme unna at været i Norge kan være litt ustabilt. Vinteren er lang og kald, men når våren kommer kan det komme mange flotte, varme dager og kvelder. Det kan være lange perioder med sol, men det kan også være perioder med varmt, men regntungt og ustabilt være.

En paviljong kan gi deg en lun og god uteplass til tross for regnvær. Eller den kan gi en god skygge når solen steiker som værst. Hvis det blåser kan den gi ly, og det kan også skape en flott atmosføre å sitte under.

Skap en ekte middelhavsfølelse i din hage. Bygg opp din egen paviljong, koble av og kjenn de varme vindene i ditt ansikt. 

Hos Trademax finner du et stort sortiment av ulike paviljonger som passer utmerket som besyttelse for vind, sol og regn. Ta en kikk på vårt utvalg og finn et produkt som passer din hage!

Vi har paviljonger fra velkjente leverandører som BraSaker, Mellby Garden og Dacore.

Sorter etter:
1
Side 1 av 1
Sorter etter:
1
Side 1 av 1

Billige paviljonger online på Trademax

Drømmer du om din egen paviljong på uteplassen? Kanskje har du plass på verandaen din, eller kanskje tenker du deg å ha den i hagen et sted? Her er det fritt frem. Har du ideen på plass, mangler du bare selve paviljongen. Med en paviljong kan du nå enkelt invitere til fest eller hyggelig lag, eller kanskje bare en intim kaffe under tak. Piff den opp med lyslenker og ta kosen til nye høyder.

Vi har en rekke ulike typer paviljonger. Her finner du paviljonger med mål på henholdsvis 3x3 og 3x4 meter. En paviljong 3x3 eller paviljong 3x4 kan du få i 4-kantede modeller, og paviljongene fås også i 6-kantede modeller. Velg mellom aluminiumsfundament eller trepaneler. Du kan få kjøpt følgende kategorier her hos oss:

  • Komplette paviljonger
  • Tak til paviljonger
  • Vegger til paviljonger
  • Myggnett
  • Solseil-trekk

Her får du tak i alt fra helt enkle basisprodukter, som et partytelt i økonomiklasse, til mer luksuriøse varianter med mer kraftige og solide fundamenter. Ta en titt på dem og bli enig med deg selv om hva som passer best for deg. Enten du handler på budsjett eller du har mer å rutte med, så har vi lagt opp til at det skal kunne være noe for deg her i alle tilfeller. Med litt valgmuligheter er det morsommere å handle. Husk også at her hos Trademax får du tak i enkeltkomponenter og tilbehør, som for eksempel tak til paviljong, dersom du skulle ha behov for det.