HANDLEKURV

DHL

Fast pris på frakt

Vi leverer til fastlandet i hele Norge.

block2

14 dagers åpent kjøp

Vi tilbyr 14 dagers åpent kjøp med returrett.

Trygg og sikker E-handel

Alltid rett til å returnere varene om du ikke er fornøyd.

Leveringsavgift:
0,-
Frakt:
0,-
Gavekort/Kampanjekode:
-0,-
Bærehjelp:
0,-

Totalt å betale:

(inkl. moms)
0,-
cart-content-shadow
bg-pask-left bg-pask-left

Finn det beste utebordet for sesongen!

Om du leter etter et funksjonelt hagebord som tåler mye så er du kommet til riktig sted! I vår nettbutikk kan du nemlig kjøpe en rekke billige hagebord som holder et høyt kvalitetsnivå. Om du velger å bestille et av våre bord så får du et vakkert hagebord som holder i mange år. Vi har alt fra de gode gamle klassikerne til moderne design. Med et stort utvalg har du en unik mulighet til å finne det bordet som passer som hånd i hanske med din hage.

Alle våre produkter er laget av solide materialer som tåler stor belastning. Vi samarbeider bare med de beste produsentene på markedet, og kvalitetssikrer alle produkter som vi bestemmer oss for å selge. Våre utebord er perfekte når man skal spise ute eller bare kose seg i solen. Start sommerhalvåret med et vakkert hagebord fra Trademax.no!

Sorter etter:
Side 1 av 2
Sorter etter:
Side 1 av 2

Utebord som passer for akkurat deg!

I vår nettbutikk kan du enkelt velge et utebord som passer for akkurat deg! Du kan benytte deg av søkefunksjonene på siden til å finne det hagebordet som du ønsker deg. Vårt sortiment omfatter en rekke design, farger og forskjellige størrelser. Det er derfor ikke vanskelig å finne noe som passer bra inn i en hver hage. Når vi har mottatt din bestilling så sørger vi for rask levering hjem til deg. Sliter du med å bestemme deg for hvilket utebord du skal kjøpe? Da er det bare å ta kontakt for rådgivning. Vi gir deg gjerne tips om bord som kan passe inn i din hage. Det er bare å ta kontakt for mer informasjon og gode råd!

Om du ønsker deg et kvalitetsbord til en rimelig pris så bør du investere i en av våre modeller. Hos oss får du alltid god service og god kvalitet på alle produkter!