HANDLEKURV

DHL

Fast pris på frakt

Vi leverer til fastlandet i hele Norge.

block2

14 dagers åpent kjøp

Vi tilbyr 14 dagers åpent kjøp med returrett.

Trygg og sikker E-handel

Alltid rett til å returnere varene om du ikke er fornøyd.

Leveringsavgift:
0,-
Frakt:
0,-
Gavekort/Kampanjekode:
-0,-
Bærehjelp:
0,-

Totalt å betale:

(inkl. moms)
0,-
cart-content-shadow
bg-pask-left bg-pask-left

CAFE OG BALKONGBORD

Cafebord er vakre små bord som passer ypperlig inn både på uteserveringen til et spisested og i din hage. De er funksjonelle og svært enkle å flytte. Er du på jakt etter et vakkert lite bord til ditt uteområde? Da kan et cafebord være den optimale løsningen for deg. Dette bordet tar ikke stor plass, men gir likevel mange muligheter til brukeren. Hos Trademax kan du velge mellom mange forskjellige cafebord med ulik stil. Om du handler i vår nettbutikk så får du både god service og gunstige priser. Trademax gir deg cafebord som tåler mye og varer lenge!

Sorter etter:
1
Side 1 av 1
Sorter etter:
1
Side 1 av 1

Utebord og balkongbord online på Trademax

Er du ute etter et nett og praktisk balkongbord eller utebord? Her hos Trademax fører vi fine små bord som ville glidd rett inn på din favorittkafé, og de vil kunne passe fortreffelig på uteplassen din, enten du har en liten balkong eller et litt større uteareal. Bruker du et balkongbord som et supplement til større møbler, kan du jo benytte det til å sette blomster på, til å plassere morgenkaffen på, eller du kan variere bruken med vær og vind. Kun fantasien setter grenser! Disse små bordene er enkle å flytte rundt på og er like allsidige som poteten. De fleste krever også særdeles lite vedlikehold. Husk på at det som er i naturmaterialer, som naturrotting og ekte tre, krever mer vedlikehold og bør stå innendørs eller i uterom med tak over. Væte og fukt kan føre til at de taper seg. Vi har bord i blant annet følgende materialer:

  • Furu
  • Stål
  • Jern og støpejern
  • Akasi
  • Polypropylen
  • Aluminium
  • Naturrotting

Noen balkongbord har også glassoverflate. Her finnes det både runde og firkantede små utebord, og i mange tilfeller kan du få kjøpt stoler som passer til bordet, dersom dette er ønskelig. Slik kan du lage en koselig liten sittegruppe, akkurat slik som på kafé. Skap din egen kaféatmosfære på uteplassen din – det er rett og slett genialt!