HANDLEKURV

DHL

Fast pris på frakt

Vi leverer til fastlandet i hele Norge.

block2

14 dagers åpent kjøp

Vi tilbyr 14 dagers åpent kjøp med returrett.

Trygg og sikker E-handel

Alltid rett til å returnere varene om du ikke er fornøyd.

Leveringsavgift:
0,-
Frakt:
0,-
Gavekort/Kampanjekode:
-0,-
Bærehjelp:
0,-

Totalt å betale:

(inkl. moms)
0,-
cart-content-shadow
bg-pask-left bg-pask-left

Utestoler

De som tilbringer mye tid i hagen vil få stor glede av å ha en kvalitetsstol godt plassert på plenen. Da kan man slappe av på samme måte som i godstolen i stua. Fordelen er at man får muligheten til å koble av i vakre omgivelser utendørs. Lurer du på hvilken stol som er optimal for din hage? Vi har satt sammen et stort sortiment av forskjellige hagestoler som du kan velge mellom. Hos Trademax tilbyr vi blant annet hengestoler, hvilestoler, lenestoler og komplette stolgrupper.

For å få til dette samarbeider vi med kjente produsenter som Hillerstorp og Comfort Garden. Vi har alltid en god stol som passer til dine behov!

Sorter etter:
Side 1 av 3
Sorter etter:
Side 1 av 3

En godstol for hagen!

Nyt den norske sommeren i en hagestol som gir deg optimal komfort! Hos Trademax tilbyr vi mange forskjellige utestoler som passer for alle. Våre modeller er laget i holdbare materialer som tåler vær og vind. Dette kommer godt med når man bor i Norge, og er vant med uforutsigbare værforhold. I vår nettbutikk kan du kjøpe alt fra en klassisk lenestol til mer moderne alternativer. Vi er opptatt av å hele tiden tilby stoler som passer til ulike typer mennesker. Derfor oppdaterer vi ofte vårt sortiment med spennende produkter. Om du skal nyte sommersesong i hagen så bør du vurdere en av våre stoler.

Våre utestoler gir god komfort som ikke går på bekostning av design eller holdbarhet. Sliter du med å finne den riktige stolen i vår nettbutikk? Da er det bare å ta kontakt for veiledning om dette. Vi setter stor pris på din henvendelse, og svarer etter beste evne!