HANDLEKURV

DHL

Fast pris på frakt

Vi leverer til fastlandet i hele Norge.

block2

14 dagers åpent kjøp

Vi tilbyr 14 dagers åpent kjøp med returrett.

Trygg og sikker E-handel

Alltid rett til å returnere varene om du ikke er fornøyd.

Leveringsavgift:
0,-
Frakt:
0,-
Gavekort/Kampanjekode:
-0,-
Bærehjelp:
0,-

Totalt å betale:

(inkl. moms)
0,-
cart-content-shadow
bg-pask-left bg-pask-left
599,-
Ord. Pris 695,-
Du sparer: -96,-
klarna logo small
Del opp din betalning: 96,-/mån
Kjøp

Lagervare

Om du bestiller flere produkter så er det leveransetiden på det produktet som har lengst leveringstid som gjelder. Dette er pga at vi alltid prøver å levere alle varer samlet på samme levering.

Lagervare:
Sendes normalt i løpet av 10-15 hverdager.

Fast pris på Frakt!

Postnummer 0001-7999 795 NOK
Postnummer 8000-9999 3995 NOK

Postnummer [0001-7999]   795 NOK
Postnummer [8000-9999]   3995 NOK

14 dagers åpent kjøp!

Vi tilbyr 14 dagers angrerett.

14 dager åpent kjøp

Hvordan skjer leveringen?

Vi leverer varene hjem til porten/hoveddøren om du bor i leilighet eller til tomtegrensen om du bor i hus.

Hvordan skjer leveringen?

Bestill i dag – få levering senere

Bestill møblene til dagens pris og flytt fram levering til ønsket leveringsuke. Bestill som vanlig på hjemmesiden og kryss i ruten «senere levering» i kassen så venter vi med å sende ut varene. Da ligger reservasjonen til dagens kampanjepris uansett om prisen går opp på hjemmesiden.

Bestill i dag - Få levering senere!
Artikelnr: 132062
pinit button
14%
RABATT

BREDARED REGULERBAR STOL SVART

SVART ALUMINIUM

BREDARED Regulerbar stol Svart - Svart aluminium BREDARED Regulerbar stol Svart - Svart aluminium BREDARED Regulerbar stol Svart - Svart aluminium BREDARED Regulerbar stol Svart - Svart aluminium BREDARED Regulerbar stol Svart - Svart aluminium BREDARED Regulerbar stol Svart - Svart aluminium BREDARED Regulerbar stol Svart - Svart aluminium

Trykk på bildet for å forstørre

hagemobler-utestoler-aluminiumsstoler-bredared-regulerbar-stol-svart-svart-aluminium-p39926-svart-aluminium hagemobler-utestoler-aluminiumsstoler-bredared-regulerbar-stol-svart-svart-aluminium-p39926-svart-aluminium hagemobler-utestoler-aluminiumsstoler-bredared-regulerbar-stol-svart-svart-aluminium-p39926-svart-aluminium hagemobler-utestoler-aluminiumsstoler-bredared-regulerbar-stol-svart-svart-aluminium-p39926-svart-aluminium hagemobler-utestoler-aluminiumsstoler-bredared-regulerbar-stol-svart-svart-aluminium-p39926-svart-aluminium hagemobler-utestoler-aluminiumsstoler-bredared-regulerbar-stol-svart-svart-aluminium-p39926-svart-aluminium hagemobler-utestoler-aluminiumsstoler-bredared-regulerbar-stol-svart-svart-aluminium-p39926-svart-aluminium

Regulerbar stol med rygg og sete i stoff og stativ i svart metall. Bredared regulerbar stol ser like bra ut ved middagsbordet som en utfluktstol, når stolen har sju justerbare stillinger. Stolen er et sammenleggbar så den tar ikke opp så mye plass når den ikke er i bruk. En veldig kjekk stol som du vil nyte i mange år framover. Kjøp til pute for ekstra komfort.

Spesifikasjoner

Varemerke
Hillerstorp
Serie
Bredared
Farge
Fargenavn
Svart

TILBEHØR

TILBEHØR

RIMELIGE

LIGNENDE PRODUKTER