HANDLEKURV

DHL

Fast pris på frakt

Vi leverer til fastlandet i hele Norge.

block2

14 dagers åpent kjøp

Vi tilbyr 14 dagers åpent kjøp med returrett.

Trygg og sikker E-handel

Alltid rett til å returnere varene om du ikke er fornøyd.

Leveringsavgift:
0,-
Frakt:
0,-
Gavekort/Kampanjekode:
-0,-
Bærehjelp:
0,-

Totalt å betale:

(inkl. moms)
0,-
cart-content-shadow
bg-pask-left bg-pask-left
799,-
Ord. Pris 1 299,-
Du sparer: -500,-
klarna logo small
Del opp din betalning: 106,-/mån
Kjøp

Lagervare

Om du bestiller flere produkter så er det leveransetiden på det produktet som har lengst leveringstid som gjelder. Dette er pga at vi alltid prøver å levere alle varer samlet på samme levering.

Lagervare:
Sendes normalt i løpet av 3-8 hverdager.

Fast pris på Frakt!

Postnummer 0001-7999 795 NOK
Postnummer 8000-9999 3995 NOK

Postnummer [0001-7999]   795 NOK
Postnummer [8000-9999]   3995 NOK

14 dagers åpent kjøp!

Vi tilbyr 14 dagers angrerett.

14 dager åpent kjøp

Hvordan skjer leveringen?

Vi leverer varene hjem til porten/hoveddøren om du bor i leilighet eller til tomtegrensen om du bor i hus.

Hvordan skjer leveringen?

Bestill i dag – få levering senere

Bestill møblene til dagens pris og flytt fram levering til ønsket leveringsuke. Bestill som vanlig på hjemmesiden og kryss i ruten «senere levering» i kassen så venter vi med å sende ut varene. Da ligger reservasjonen til dagens kampanjepris uansett om prisen går opp på hjemmesiden.

Bestill i dag - Få levering senere!
Artikelnr: 514292
pinit button
38%
RABATT

LAS VEGAS POSISJONSSTOL

SVART OG TEAK

Las Vegas Posisjonsstol - Svart og Teak Las Vegas Posisjonsstol - Svart og Teak Las Vegas Posisjonsstol - Svart og Teak Las Vegas Posisjonsstol - Svart og Teak Las Vegas Posisjonsstol - Svart og Teak Las Vegas Posisjonsstol - Svart og Teak Las Vegas Posisjonsstol - Svart og Teak Las Vegas Posisjonsstol - Svart og Teak Las Vegas Posisjonsstol - Svart og Teak Las Vegas Posisjonsstol - Svart og Teak Las Vegas Posisjonsstol - Svart og Teak Las Vegas Posisjonsstol - Svart og Teak Las Vegas Posisjonsstol - Svart og Teak Las Vegas Posisjonsstol - Svart og Teak Las Vegas Posisjonsstol - Svart og Teak Las Vegas Posisjonsstol - Svart og Teak

Trykk på bildet for å forstørre

hagemobler-utestoler-aluminiumsstoler-las-vegas-posisjonsstol-svart-og-teak-p85599-svart-og-teak hagemobler-utestoler-aluminiumsstoler-las-vegas-posisjonsstol-svart-og-teak-p85599-svart-og-teak hagemobler-utestoler-aluminiumsstoler-las-vegas-posisjonsstol-svart-og-teak-p85599-svart-og-teak hagemobler-utestoler-aluminiumsstoler-las-vegas-posisjonsstol-svart-og-teak-p85599-svart-og-teak hagemobler-utestoler-aluminiumsstoler-las-vegas-posisjonsstol-svart-og-teak-p85599-svart-og-teak hagemobler-utestoler-aluminiumsstoler-las-vegas-posisjonsstol-svart-og-teak-p85599-svart-og-teak hagemobler-utestoler-aluminiumsstoler-las-vegas-posisjonsstol-svart-og-teak-p85599-svart-og-teak hagemobler-utestoler-aluminiumsstoler-las-vegas-posisjonsstol-svart-og-teak-p85599-svart-og-teak hagemobler-utestoler-aluminiumsstoler-las-vegas-posisjonsstol-svart-og-teak-p85599-svart-og-teak hagemobler-utestoler-aluminiumsstoler-las-vegas-posisjonsstol-svart-og-teak-p85599-svart-og-teak hagemobler-utestoler-aluminiumsstoler-las-vegas-posisjonsstol-svart-og-teak-p85599-svart-og-teak hagemobler-utestoler-aluminiumsstoler-las-vegas-posisjonsstol-svart-og-teak-p85599-svart-og-teak hagemobler-utestoler-aluminiumsstoler-las-vegas-posisjonsstol-svart-og-teak-p85599-svart-og-teak hagemobler-utestoler-aluminiumsstoler-las-vegas-posisjonsstol-svart-og-teak-p85599-svart-og-teak hagemobler-utestoler-aluminiumsstoler-las-vegas-posisjonsstol-svart-og-teak-p85599-svart-og-teak hagemobler-utestoler-aluminiumsstoler-las-vegas-posisjonsstol-svart-og-teak-p85599-svart-og-teak

Posisjonsstol med rygg- og sete i tekstilene og arm- og nakkestøtte i teak. Las Vegas posisjonsstol passer like bra ved spisebordet som solstol da stolen er justerbar i fem ulike trinn. Det eneste du trenger å gjøre er å endre stillingen. Stolen er dessuten sammenslåbar så den tar ikke så mye plass når den ikke brukes. En stol som er meget godt likt og som du kommer til å ha glede av i mange år fremover. Kompletter med pute for ekstra god komfort.  

Teak
Teak er et klassisk materiale for utendørsbruk. Det er et meget sterkt treslag med en høy naturlig oljehalt og er derfor perfekt for utendørsbruk. Med tiden blir teak gråaktig, men om du vil ha den opprinnelige brune nyansen skal du bare behandle den med teakolje. 

Spesifikasjoner

Varemerke
Comfort garden
Serie
Las vegas
Bredde
58 cm
Høyde
109 cm
Sittedybde
49 cm
Sittehøyde
43 cm
Sittebredde
46 cm
Farge
Fargenavn
Svart
Material
Aluminium, Teak, tekstil
Høyde rygg
73

TILBEHØR

TILBEHØR

RIMELIGE

LIGNENDE PRODUKTER