HANDLEKURV

DHL

Fast pris på frakt

Vi leverer til fastlandet i hele Norge.

block2

14 dagers åpent kjøp

Vi tilbyr 14 dagers åpent kjøp med returrett.

Trygg og sikker E-handel

Alltid rett til å returnere varene om du ikke er fornøyd.

Leveringsavgift:
0,-
Frakt:
0,-
Gavekort/Kampanjekode:
-0,-
Bærehjelp:
0,-

Totalt å betale:

(inkl. moms)
0,-
cart-content-shadow
bg-pask-left bg-pask-left

Utestoler i plast

Plaststoler er enkle å håndtere og veier som regel ikke særlig mye. Dette gjør at det er praktisk å bruke dem i hagen eller på et annet uteareal. Denne typen utestoler finnes i mange ulike design og farger. Hos Trademax har vi hatt fokus på å sette sammen et variert utvalg av forskjellige stoler. Vi har tatt høyde for ulik smak og forskjellige behov. Derfor er vi overbevist om at du kan finne den perfekte stolen for din hage i vår nettbutikk.

Er du på jakt etter praktiske utestoler med stil? Da bør du kjøpe en av våre billige stoler i plast!

Sorter etter:
1
Side 1 av 1
Sorter etter:
1
Side 1 av 1

Billige plaststoler online på Trademax

Går du i tanker om å kjøpe deg en eller flere plaststoler? Det er slett ikke så dumt! Plaststoler er fullverdige på komfortfronten, men mange hakk rimeligere enn mange av sine konkurrenter. Trikset er bare å legge oppi en myk og komfortabel pute, og vips, så har du både komforten og det estetiske på plass. Ikke nok med det: Utestoler i plast er enkle å håndtere. De kan fraktes rundt uten noen problemer, og ofte kan de også legges sammen. I alle tilfeller er de håndterbare på alle fronter – og i tillegg er de jo helt vedlikeholdsfrie. Det betyr selvsagt ikke at du ikke trenger å gjøre noe for å holde dem tiltalende. Er de skitne, så tar du bare et strøk med kluten.

Her hos oss finner du blant annet:

  • Justerbare lenestoler
  • 5-posisjonsstoler
  • Enkle stoler med lav rygg
  • Diverse stablestoler

Et godt utvalg, med andre ord. Det kan være deilig å ha en plaststol som kan justeres. Da kan du legge deg godt tilbake for en blund eller sitte fordypet i en god roman. Enten det er hvile eller konsentrasjon som er påkrevet, så gjør stolen halve jobben! Er du på jakt etter noe enkelt og greit, så gå for en standard plaststol. Det koster nesten ingenting. Du kan få kjøpt plaststoler som enkelt kan stables sammen – det er plassbesparende og effektivt!