HANDLEKURV

DHL

Fast pris på frakt

Vi leverer til fastlandet i hele Norge.

block2

14 dagers åpent kjøp

Vi tilbyr 14 dagers åpent kjøp med returrett.

Trygg og sikker E-handel

Alltid rett til å returnere varene om du ikke er fornøyd.

Leveringsavgift:
0,-
Frakt:
0,-
Gavekort/Kampanjekode:
-0,-
Bærehjelp:
0,-

Totalt å betale:

(inkl. moms)
0,-
cart-content-shadow
bg-pask-left bg-pask-left

Solstoler og solsenger

Når sommeren endelig kommer til Norge så er det mange som vil nyte solen mens de kan. Om man er hjemme så er hagen et utmerket sted for å slikke sol. Om man har en solstol eller solseng tilgjengelig så blir opplevelsen ekstra komfortabel. Hos Trademax har vi satt sammen et spennende utvalg av solstoler og solsenger. Vi gir deg den ypperste kvaliteten til en billig pris.

Er du på jakt etter en solstol eller solseng til din hage? Da har du en unik mulighet til å sikre deg dette online. Hos oss kan du raskt handle det du trenger, og få det levert hjemme innen kort tid.

Sorter etter:
1
Side 1 av 1
Sorter etter:
1
Side 1 av 1

Billige solstoler og solsenger online på Trademax

Har du tenkt at du vil nyte late dager i solen? Ingenting kan vel måle seg med å innta horisontalen i egen hage. Null bekymringer og total avkobling er vel en drøm for de fleste. Det er kanskje ikke helt oppnåelig, men du kommer ikke stort nærmere enn når du inntar full hvilestilling i en komfortabel solseng. Trademax har solsengen eller hvilebasen utendørs for deg, så bare ta en titt på utvalget og føl deg frem. Vi har billige solsenger, rotting-solsenger og mange andre utgaver. Vet du allerede hva du skal ha? Da er saken grei. Hvis du ikke vet det, kan du lese mer om de ulike variantene våre. I økonomiklassen har vi et bredt spekter av muligheter innen og solstoler. Om du vil ha en billig solseng, er det bare å se på listen, her finner du produkter til hyggelige priser. Stiller du litt høyere krav, så skal det være nok å velge i også her. Hva med en justerbar solseng i rotting? I toppklassen kan det nevnes at vi også har himmelseng her, som er et populært konsept for deg som er ekstra glad i å slynge deg i fri natur. I denne kan du ligge som en prins eller prinsesse og nyte fuglekvitteret mens du mediterer, leser, beskuer naturen, eller hva enn du nå måtte foretrekke å gjøre under slike komfortable omstendigheter. Vårt utvalg består av:
 

  • Himmelseng
  • Solsenger og solstoler
  • Solvogner
  • Sun Lounger
  • Campingsenger og campingstoler
  • Hengekøyer
  • Swingseat
  • Hvilefotkrakk
  • Fluktstoler

Lykke til med valget av en deilig hvilestasjon for din hage eller terrasse.