HANDLEKURV

DHL

Fast pris på frakt

Vi leverer til fastlandet i hele Norge.

block2

14 dagers åpent kjøp

Vi tilbyr 14 dagers åpent kjøp med returrett.

Trygg og sikker E-handel

Alltid rett til å returnere varene om du ikke er fornøyd.

Leveringsavgift:
0,-
Frakt:
0,-
Gavekort/Kampanjekode:
-0,-
Bærehjelp:
0,-

Totalt å betale:

(inkl. moms)
0,-
cart-content-shadow
bg-pask-left bg-pask-left

Kister og kurver

Det er ikke alltid lett å løse oppbevaringen i et hjem på en praktisk og stilfull måte. Det er ofte et spørsmål om det ene eller det andre, men med hjelp av kister og kurver finner du den magiske middelveien hvor praktisk oppbevaring går hånd i hånd med et vakkert interiør. Du må aldri mer kjempe for å oppbevare ting i garderober, hyller eller andre steder å oppbevare på som kanskje ikke er egnet for formålet og samtidig ikke ser spesielt bra ut. Når du i stedet bruker en kiste eller en kurv, så skaper du en strukturert interiør som også gir deg store muligheter for god lagringsplass som er praktisk og lett tilgjengelig. Perfekt for både barnefamilier og for de som er vant til å bo trangt, eller bare for de som ønsker en stilig oppbevaringsplass i sitt hjem!

Kurver og kister i interiøret er med andre ord verdsatte gjenstander som gjør det lettere å leve. Utseendet spiller en rolle, og her hos oss finner du for eksempel trådkurver, kurver med håndtak, kurver med lokk eller ulike kurver for lagring. Om det ikke er kurver som gjør at du får en bedre og mer ryddig interiør, så vil du også finne et bredt utvalg av oppbevaringskister her hos oss på Trademax. Kister for lagring kommer i mange forskjellige størrelser og det er dine behov som til slutt avgjør hvilken kiste som ditt valg faller på.


Uansett hvilket behov du måtta ha og hvor stor plass du har, vil du alltid finne kister eller kurver for oppbevaring her på Trademax!

Sorter etter:
1
Side 1 av 1
Sorter etter:
1
Side 1 av 1