HANDLEKURV

DHL

Fast pris på frakt

Vi leverer til fastlandet i hele Norge.

block2

14 dagers åpent kjøp

Vi tilbyr 14 dagers åpent kjøp med returrett.

Trygg og sikker E-handel

Alltid rett til å returnere varene om du ikke er fornøyd.

Leveringsavgift:
0,-
Frakt:
0,-
Gavekort/Kampanjekode:
-0,-
Bærehjelp:
0,-

Totalt å betale:

(inkl. moms)
0,-
cart-content-shadow
bg-pask-left bg-pask-left

Frakt og Leveranse

Frakt
Du sitter hjemme og bestiller foran datamaskinen. Vi leverer varene hjem til deg. Bor du i hus vil forsendelsen bli levert til tomtgrensen, bor du i leilighet vil varene bli levert til byggets entré (eller så langt lastebilen kommer). 

- Postnummer: 0001 - 7999 - 795 NOK
- Postnummer: 8000 - 9999 - 3995 NOK

Vi leverer ikke til Svalbard. Du trenger ikke å leie tilhenger og hente tunge møbler fra din lokale forhandler. Hva kan være enklere?

- Bærehjelp betyr at sjåføren hjelper med å bære inn møblene i hjemmet ditt, der du hjelper til. Utpakking av produktet er ikke inkludert.

Levering
Din bestilling kommer til å bli delt opp i mer enn en levering om produktene kommer fra ulike lager. Vi levererer til folkeregistrerte adresser, skal man ha levering til en annen leveringsadresse må du kontakte vår kundesupport via mail info@trademax.no

Hjemlevering
Levering skjer ved fortau eller tomtgrense, innbæring inngår ikke. Transportøren aviserer alltid med å ringe eller sender en SMS, en dag før levering. Behøver dere ekstra hjelp, finns det å legge til under bestillingen som underletter din levering av varer.

Leveringstid
Tenk på at leveringstiden som står på hjemmesiden er preliminær. Om forsinkelser skulle oppstå informeres dere om dette. Årsaker til forsinkelser kan være når en leverandør eller transportør ikke kan oppfylle sin leveringstid til oss.

Forsinkelse
Ved forsinkelse i forhold til levering kompenserer Trademax med et maksimum beløp på 1000 nok, i form av et gavekort, på den varen eller varene som er forsinket.
14-21 dager forsinket: 2,5% av produktets verdi 
22-28 dager forsinket: 5% av produktets verdi 
29-35 dager forsinket: 7,5% av produktets verdi 

Mottakelse
Undersøk emballasje og merk eventuelle skader og / eller emballasjeskader på fraktbrevet / håndskanner. Telle antall kolli og noter eventuell tap på fraktbrevet / håndskanner. Signer frakt dokumentet. Signaturen skal være leselig og suppleres om nødvendig ved en skriftlig avklaring av signatur.

Ikke mottatt leveranse
Ved ikke mottatt levering har Trademax rett til å belaste kjøperen en avgift for returkostnad, 

  • Postnummer 0001-7999: 1495 NOK
  • Postnummer 8000-9999: 3995 NOK

Betaling

Kortbetaling
Du som har VISA eller Mastercard kan enkelt betale dine varer via hjemmesiden. Du må fylle i kortnummer, kortets gyldighetstid og CVC-kod. CVC-koden er de tre siste tallene på kortets bakside. Pengene dras direkte fra konto når du bekrefter ordren. Trademax bruker VBV (Verified by Visa) som er en global sikkerhetsstandard av VISA og Mastercard for betalinger over Internett. Overføring av pengene skjer med SSL-kryptering. Det innebærer at ingen uvedkommende kan se dine kortopplysninger. Har du spørsmål rundt sikkerhet eller kortbetaling kan du kontakte Trademax kundesupport på telefon eller e-post info@trademax.no

Del opp betalingen
Betalingsmåte for deg som vil velge hvor mye du vil betale hver måned. Klarna konto er mer enn det og du samler alle dine kjøp på en konto. Dette gjelder selv om du har handlet på flere ulike butikker via Klarna konto. Det betyr en faktura, uansett antall kjøp. På kjøpstidspunktet gjørs en kredittsjekk.

Kostnader for delvis betaling:
3 måneder, 0 % i rente, 195 NOK etableringsgebyr, etableringsgebyr 45 NOK. 
6 måneder, 0 % i rente, 295 NOK etableringsgebyr, etableringsgebyr 45 NOK.
12 måneder, 19.95 % i rente, 295 NOK etableringsgebyr, etableringsgebyr 45 NOK.
24 måneder, 19.95 % i rente, 395 NOK etableringsgebyr, etableringsgebyr 45 NOK.

Betal med faktura - Kjøp nå, betal etter levering!

Kjøp nå - betal etter levering!
Betal med Klarna faktura trygt og enkelt. Du trenger aldri å oppgi kortinformasjon og du betaler alltid etter varene er mottatt.

-          Få alltid varen hjem før du betaler
-          Betalingstid - alltid 14 dager
-          Du trenger ikke å oppgi kortinformasjon
-          Alltid 14 dagers angrerett
-          Last ned faktura fra klarna
-          Mulighet til delbetaling

Dersom betalingen uteblir kommer et purregebyr på 50,00 NOK og påminnelsesavgift for 26,00%. På kjøpstidspunktet blir det tatt en kredittsjekk. Deretter vil du få en kopi av kreditt-rapporten i posten. Personopplysninger blir håndtert i samsvar med gjeldende lov. Klarna behandler personopplysninger for å utføre kundeanalyser, identifikasjon, kreditt kontroll og markedsføring. Personlig identitet blir brukt som et kundenummer i kundestyringsformål.

Kjøpsvilkår

Kjøp
Alle priser på hjemmesidem er inklusive moms. Når man legger en bestilling sendes det en preliminær orderbekreftelse til deg via e-post. Om du har spørsmål eller om du vil endre noe, kontakter du oss via e-post eller telefon. Trademax inngår ikke avtale med personer som ikke er myndige (under 18 år). Vi reserverer oss for eventuellt utsolgte varer samt trykk- og skrivefeil på hjemmesiden og annonser. Om feilaktig  pris og levering eller andre omstendigheter skulle innfinne seg, så forbeholder Trademax seg retten av å endre dette i etterkant.

Angrerett
For privatpersoner,Trademax fjernsalgsloven og Forbruker. Ifølge fjernsalgsloven har kunden alltid rett til å heve kjøpet innen 14 dager etter mottak av varer, og uten å oppgi noen spesiell grunn. Hvis produktet ikke er i original stand, vil du bli belastet for dette, dette gjelder også for emballasje. Bilder av varen(e) og tilstanden til emballasje er nødvendig når det påberoper seg angrerett, etter undersøkelse av klagen tar Trademax en foreløpig beslutning om dette.

Distansavtalsloven inneholder et antall bestemmelser som begrenser retten til å utnytte angreretten. Trademax gjør hermed kunden oppmerksom på at ifølge Distans- og Hjemmesalgsloven gjelder ikke angrett dersom avtalen er: "en vare som produseres eller vesentlig endres etter konsumentens særskilte ønskemål eller som får en tydlig personlig preg". Eksempel er slike varer som produseres etter bestilling, disse produktene er da bestillingsvare eller kommisjonsvare i butikken.

Angreretten gjelder i 14 dager og gjelder bare for privatpersoner. Er du usikker på hvilke varer som ikke inngår av angretten og åpent kjøpt så ber vi deg å kontakte vår kundservice via info@trademax.no.

Du som kunde godkjenner våre kjøpsvilkår ved bestilling, og samtykker også til at Trademax påbegynner din bestilling. Dette innebærer at du som kunde ikke har noen angrerett fra og med det tidspunktet produktet/produktene som ovenfor i nevnt eksempel har startet med produksjonen.

Du som kunden har rett til å undersøke varene du har mottatt før du bestemmer deg for en mulig retur. Undersøkelsen skal gjøres med forsiktighet og ikke mer omfattende enn nødvendig når varene skal returneres i sin opprinnelige stand. Vi ber deg om å returnere varen i originalemballasjen eller en tilsvarende emballasje. Godset må også returneres komplett hvis ikke annet er avtalt mellom Trademax og kunden

Trademax kan belaste kunden for eventuelle merkostnader som følger av ufullstendig, skadet eller brukte produkter.

Ta alltid vare på følgeseddelen inntil returen er godkjent av Trademax og saken er avsluttet. Bilder av produktets tilstand ved retur fra kunden er nødvendig.

Ved retur fra kunde til Trademax er kunden ansvarlig for produktets tilstand og dermed eventuelle skader som kan oppstå under transport.

Retur
Så fort ordren er sendt ut fra vårt lager, har vi rett til å belaste deg som kjøper en returkostnad hvis ikke du ønsker å ta imot ordren, eller hvis du angrer ditt kjøp.
Returfrakt:

  • Postnummer 0001-7999: 1495 NOK
  • Postnummer 8000-9999: 3995 NOK

Hva som gjelder ved angret kjøp:

Angreretten gjelder fra og med 14 dager etter at du har mottatt ordren. For at du skal kunne angre ditt kjøp gjelder følgende:

  • Varen skal ikke være montert eller brukt.
  • Varen må være pakket inn i sin originale emballasje. Hvis du ikke har den originale emballasjen, må du ordne emballasje som tilsvarer originalemballasjen. Kun gjennomsiktig teip får brukes på emballasjen, annen teip godtas ikke! Hvis du ikke får til å emballere varen slik som det kreves, kommer vil til å dra av 20% av verdien på varen siden vi ikke har mulighet til å selge varen videre som ny.
  • Du  som kunde står selv for returfrakten, og da henter vi varen hos deg. Du kan ordne med returen selv til vårt lager i Sverige, men returen kan ikke leveres av privatpersoner. Hvis du velger dette må du selv ordne med fortolling av returen.
  • For at vi skal kunne håndtere din reklamasjon, trenger vi bilder på varen/varene du ønsker  å returnere, emballert. Hvis vi ikke får svar fra deg innen 7 dager, kommer reklamasjonen til å avsluttes.
  • Når vi har mottatt og godkjent returen på vårt lager, krediterer vi deg for varen. Det tar da ca 3-7 arbeidsdager til beløpet er tilbake på ditt konto.

For å legge inn en reklamasjon på angret kjøp går du inn på "kontakt oss" øverst på hjemmesiden, så trykker du på firkanten med "reklamasjon", og fyller i ditt ordrenummer i ruten som dukker opp nede på siden, og trykker til slutt på "søk ordre". Deretter kommer du inn på et skjema der du velger angret kjøp som årsak til reklamasjonen, og fyller inn resten av skjemaet. Du får da svar fra oss innen 1-3 arbeidsdager.

Produktinformasjon
Trademax reserverer seg for eventuelle feil i produktinformasjonen, annonser og bilder som ikke gjenspeiler produktene eksakte utseende. Alle produktene er beregnet for bruk i Sverige, Norge og Danmark.

Kundeinformasjon
Informasjonen du oppgir til oss vil ikke bli delt eller videresolgt på noen måte eller i noen form. Vi bruker informasjonen kun for å behandle din bestilling. Din e-postadresse brukes til å sende ordrebekreftelse til deg og hvis vi må kontakte deg. Du har rett til å få den informasjonen vi har lagret om deg, og hvis du tror det er feil eller irrelevant, kan du be om retting eller fjerning fra vår kundedatabase. I så fall, ta kontakt med kundesupport.

Kampanjekoder 
Kampanjekoder kan ikke kombineres med andre tilbud. Gyldighet står alltid på verdien av verdibevisene. Trademax  er ikke ansvarlig for den informasjonen som er på andre nettsider.

Garanti og Reklamasjon

Garanti
Vi selger alle produkter med tre (3) års garanti I henhold til forbruker. Noen produkter er preget av en egen garanti, for eksempel senger og sofaer, merk at garantien gjelder bare hvis det stod på produktet ved kjøpstidspunktet.

Reklamasjon
Det er viktig at du undersøker produktene nøye umiddelbart etter mottak av forsendelsen. Om du oppdager en feil på produktet, så registrer dette via vår hjemmeside på kundesupport siden. Søknaden må gjøres så snart feilen oppdages. Skriv en detaljert beskrivelse av feilen og legg ved bilder. Ta vare på emballasje hvis en retur / bytte skulle være nødvendig.

Trademax står for returkostnad om produktet har fått samme feil tre ganger uten Trademax har vært i stand til å møte kunden med et tilstrekkelig produkt.

Transportskade
Du som kunde er ansvarlig for at det er noen som tar imot og signerer for varerene når varene er levert. Kunden er ansvarlig for å undersøke emballasje, og notere skade på emballasje, telle antall kolli og for å sikre at notering er på fraktbrev / håndskanner når sjåføren er på plass. Dette er viktig for at du som kunde skal kunne bli erstattet for eventuelle skader på produktet. Registrering av transportskader må skje innen 3 dager til Trademax, da vi må melde skaden til våre fraktselskaper. Ved varslingen til oss legger man til vedlagte bilder på emballasje samt skade på godset før registreringen. Ta vare på emballasjen i en klagesak.

Dette gjøres via vår hjemmeside på kundesupport siden.

Tvist
Klagemål eller synspunkter angående Trademax tjenester eller produkter bør meldes til Trademax kundeservice via e-post info@trademax.no

Godkjennelse
E-postadressen og mobilnummer du oppgir når du bestiller vil bli brukt av Trademax for å kontakte deg med en sms varsling vedrørende din bestilling.
Du har også godkjent i å motta tips, informasjon og annonser via SMS eller e-post.
Hvis du ønsker, kan du enkelt trykke på en link i mailen du mottar så annullerer du e-postutsendelser, og / eller SMS-utsendelser.