HANDLEKURV

DHL

Fast pris på frakt

Vi leverer til fastlandet i hele Norge.

block2

14 dagers åpent kjøp

Vi tilbyr 14 dagers åpent kjøp med returrett.

Trygg og sikker E-handel

Alltid rett til å returnere varene om du ikke er fornøyd.

Leveringsavgift:
0,-
Frakt:
0,-
Gavekort/Kampanjekode:
-0,-
Bærehjelp:
0,-

Totalt å betale:

(inkl. moms)
0,-
cart-content-shadow
bg-pask-left bg-pask-left

Sofabord online

Stuen er uten tvil et av de mest brukte rommene i hjemmet. Det er der man slapper av, samles utenom måltider og i hos de aller fleste er det her man setter seg ned og ser på TV etter endt arbeidsdag.

Og i helgen er det kanskje til og med slik at man samles til gullrekka på tv, har en skål med godteri eller en pose potetgull. Da er det greit å ha et sted å sette fra seg dette på.

Avlastning, matplass og praktisk oppbevaring! Et salongbord har mange funksjoner og er et viktig bord i stuen. Her hos oss på Trademax tilbyr vi et stort utvalg av salongbord i forskjellige utforminger og størrelser. Alt for at du skal føle deg komfortabel med salongbordet.

Vi er alltid interessert i å hjelpe våre kunder med å finne de beste og rimeligste innredningsdetaljer. Kontakt oss gjerne med spesifikasjoner på hvordan du vil salongbordet skal være så hjelper vi deg å finne en løsning!
Bestill i dag! Vi leverer møblene hjem til din dør!

Sorter etter:
1 2 3 4
Side 1 av 4
Sorter etter:
1 2 3 4
Side 1 av 4

Salongbord i eik och glass

Vi vil ikke at det skal være vanskelig å se på TV. Det er din tid på dagen og da skal det være lett å slappe av. Hvile føttene på ditt salongbord eller legg fra deg det du har i hendene når det blir for mye på en gang. Det er mye som skal organiseres, til og med under rolige stunder.

Salongbordets plassering i forhold til TV og sofa er viktig. Det får ikke være for langt eller for høyt og det skal være lett å rekke fram uten noen større innsats. Vi på Trademax vil gjøre det komfortabelt for deg og dine venner, derfor har vi samlet ett stort utvalg av salongbord i for eksempel eik og glass. Alt for at du skal finne et produkt som passer inn i din innredning.

Hos oss finner du garantert et salongbord som smelter inn i din innredning og gir deg og ditt besøk en behagelig følelse som gjør det trivelig å bo i hjemmet. Ta en titt på utvalget og finn din favoritt! Velg mellom forskjellige material, farger og nyanser i sortimentet.