HANDLEKURV

DHL

Fast pris på frakt

Vi leverer til fastlandet i hele Norge.

block2

14 dagers åpent kjøp

Vi tilbyr 14 dagers åpent kjøp med returrett.

Trygg og sikker E-handel

Alltid rett til å returnere varene om du ikke er fornøyd.

Leveringsavgift:
0,-
Frakt:
0,-
Gavekort/Kampanjekode:
-0,-
Bærehjelp:
0,-

Totalt å betale:

(inkl. moms)
0,-
cart-content-shadow
bg-pask-left bg-pask-left
4 995,-
klarna logo small
Del opp din betalning: 319,-/mån
Kjøp

Lagervare

Om du bestiller flere produkter så er det leveransetiden på det produktet som har lengst leveringstid som gjelder. Dette er pga at vi alltid prøver å levere alle varer samlet på samme levering.

Lagervare:
Sendes normalt i løpet av 12-20 hverdager.

Fast pris på Frakt!

Postnummer 0001-7999 795 NOK
Postnummer 8000-9999 3995 NOK

Postnummer [0001-7999]   795 NOK
Postnummer [8000-9999]   3995 NOK

14 dagers åpent kjøp!

Vi tilbyr 14 dagers angrerett.

14 dager åpent kjøp

Hvordan skjer leveringen?

Vi leverer varene hjem til porten/hoveddøren om du bor i leilighet eller til tomtegrensen om du bor i hus.

Hvordan skjer leveringen?

Bestill i dag – få levering senere

Bestill møblene til dagens pris og flytt fram levering til ønsket leveringsuke. Bestill som vanlig på hjemmesiden og kryss i ruten «senere levering» i kassen så venter vi med å sende ut varene. Da ligger reservasjonen til dagens kampanjepris uansett om prisen går opp på hjemmesiden.

Bestill i dag - Få levering senere!
Artikelnr: 509361
pinit button

HALIFAX SOFABORD

HVIT MAHOGNYTRE

Halifax Sofabord - Hvit mahognytre Halifax Sofabord - Hvit mahognytre Halifax Sofabord - Hvit mahognytre Halifax Sofabord - Hvit mahognytre Halifax Sofabord - Hvit mahognytre Halifax Sofabord - Hvit mahognytre Halifax Sofabord - Hvit mahognytre Halifax Sofabord - Hvit mahognytre Halifax Sofabord - Hvit mahognytre

Trykk på bildet for å forstørre

mobler-bord-sofabord-halifax-sofabord-hvit-mahognytre-p80083-hvit-mahognytre mobler-bord-sofabord-halifax-sofabord-hvit-mahognytre-p80083-hvit-mahognytre mobler-bord-sofabord-halifax-sofabord-hvit-mahognytre-p80083-hvit-mahognytre mobler-bord-sofabord-halifax-sofabord-hvit-mahognytre-p80083-hvit-mahognytre mobler-bord-sofabord-halifax-sofabord-hvit-mahognytre-p80083-hvit-mahognytre mobler-bord-sofabord-halifax-sofabord-hvit-mahognytre-p80083-hvit-mahognytre mobler-bord-sofabord-halifax-sofabord-hvit-mahognytre-p80083-hvit-mahognytre mobler-bord-sofabord-halifax-sofabord-hvit-mahognytre-p80083-hvit-mahognytre mobler-bord-sofabord-halifax-sofabord-hvit-mahognytre-p80083-hvit-mahognytre

Halifax er en klassisk møbelkolleksjon inspirert av kysten og den franske landsbygda. Sjarmerende og stiligfulle Halifax passer perfekt i moderne, skandinavisk hjem. Serien omfatter møbler til spisestue, stue og soverom. Halifax møbelserien er et profesjonellt håndverk, produsert av erfarne møbelsnekkere med fokus på detaljer og kvalitet. Møblene har en lys patina som en lett slitt overflate kan oppstå langs kantene. En detalj som gir møblene sine rustikke følelser.

Halifax sofabord er et vakkert møbel med gjennomtenkte detaljer. Stuebordet har en brun bordplate for en fin kontrast med det hvite. Stuebordet har ekstra plass under skrivebordet som gir praktisk lagringsplass for magasiner og bøker.

Produktinformasjon

Dette produktet er laget av sertifisert mahogni. Treet ovntørkes ned trefuktighet til 8% før produksjonen, noe som tilsvarer en luftfuktighet på 40% ved 20 grader. Dette er for å redusere risikoen for sprekkdannelse. Siden ble grunnlagt, malt og lakkert møbler for å få en slitesterk overflate. Tre er et levende materiale som "beveger" mer eller mindre avhengig av luftfuktighet. Er det fuktig kan treverket utvide seg litt, om det er tørt, kan det krympe litt.

Spesifikasjoner

Varemerke
Bloomington
Serie
Halifax Constrast
Bredde
120 cm
Høyde
50 cm
Dybde
70 cm
Farge
Fargenavn
Hvit, Svart
Material
MDF, Mahogany

TILBEHØR

TILBEHØR

FLOTTE TV-BENKER SOM PASSER TIL DETTE PRODUKTET

LIGNENDE PRODUKTER