HANDLEKURV

DHL

Fast pris på frakt

Vi leverer til fastlandet i hele Norge.

block2

14 dagers åpent kjøp

Vi tilbyr 14 dagers åpent kjøp med returrett.

Trygg og sikker E-handel

Alltid rett til å returnere varene om du ikke er fornøyd.

Leveringsavgift:
0,-
Frakt:
0,-
Gavekort/Kampanjekode:
-0,-
Bærehjelp:
0,-

Totalt å betale:

(inkl. moms)
0,-
cart-content-shadow
bg-pask-left bg-pask-left

Lenestoler

Slapp av med stil så hele kroppen får hvile. Synk ned i en fantastisk god Lenestol etter en hard arbeidsdag. Få følelse av at hele verden stopper for et øyeblikk og at kroppen nesten svever på skyer.

Trademax lenestoler er tilgjengelig i flere forskjellige utførelser og materialer. Her finner du alt fra den moderne lenestolen til den klassiske skinnstolen, alt for at du skal kunne tilpasse dine innredningsdetaljer på beste måte. Ta en titt på vårt sortiment eller kom in til noen av våre showrooms i Sverige for å prøvesitte! Velkommen!

Sorter etter:
Side 1 av 2
Sorter etter:
Side 1 av 2

Seter på nettet

Ditt interiør er basert på detaljer og komfort. Estetikk er viktig for å skape trivsel i ditt hjem. En lenestol skal ikke bare være god, den skal også se god ut. Det er denne kombinasjonen vi vil hjelpe deg å finne.

Vi på Trademax er stadig på jakt etter klassiske og moderne stoler til gode priser som vi tror vil passe inn i ditt hjem. Her finner du for eksempel gode Howardstoler med matchende fotskammel, stilrene skinnstoler og mye mer. Mulighetene er mange og valget er ditt! Gi deg selv den unike og herlige følelsen av å synke ned i en herlig lenestol.

Velg og vrak blant forskjellige modeller og finn den lenestolen som passer best til sammen med stilen i ditt hjem. Det viktigeste er som sagt at du får den retta følelsen som gir deg ro og får deg til å slappe av!