HANDLEKURV

DHL

Fast pris på frakt

Vi leverer til fastlandet i hele Norge.

block2

14 dagers åpent kjøp

Vi tilbyr 14 dagers åpent kjøp med returrett.

Trygg og sikker E-handel

Alltid rett til å returnere varene om du ikke er fornøyd.

Leveringsavgift:
0,-
Frakt:
0,-
Gavekort/Kampanjekode:
-0,-
Bærehjelp:
0,-

Totalt å betale:

(inkl. moms)
0,-
cart-content-shadow
bg-pask-left bg-pask-left

Recliner hvilestoler online

Når du ønsker å maksimere din sittekomfort, er en recliner stol det perfekte valget. Stolen som er verdens mest solgte justerbare stol, skriker komfort og kvalitet. Her kan du selv velge den posisjon som passer best for deg og dine behov.
Trademax er distributør av lenestolen, og vi kan tilby stolen i flere varianter. Hos oss på Trademax vil du finne din neste favoritt recliner.

Sorter etter:
1
Side 1 av 1
Sorter etter:
1
Side 1 av 1

Billige reclinerstoler online på Trademax

Dersom du tenker å kjøpe deg en reclinerstol, så har vi i Trademax en rekke ulike modeller. Ta en titt og se om ikke du finner deg din egen favoritt. Her er det mange valgmuligheter, og du kan få én eller flere i stoler i materialer som skinn, lær eller stoff. Fordelen med de første er at de er noe lettere å holde rene – det er bare å tørke over med en fuktig klut. Mange foretrekker likevel stoffmaterialer, fordi det kan føles bedre for mange å synke ned i. Uansett er alle stolene av solid kvalitet og fremstår som moderne og elegante. De vil gli naturlig inn i de fleste hjem med sitt nøytrale og lekre utseende. Men først og fremst er de en fryd å sitte i!

Her er det varianter med snurr og uten, med eller uten fotpall, med ett eller to armlener (eller uten), og dessuten kan du få kjøpt elektriske reclinere og 2-sits hos oss. Valget er ditt! Forøvrig så kan du også kjøpe deler til 2-sits her. Vi har mellombord og stoler med ett armlene. Med en slik «kombistol» har du en stilig liten sittegruppe for to. Perfekt for filmkvelden med kjæresten eller bestevennen! Og desto bedre: Den kan tas fra hverandre ved ønske og behov. Du kan i tillegg velge mellom reclinerstoler med lav og høy rygg. I tillegg til sittekomfort så er jo estetikk ubestridelig viktig når man møblerer, i alle fall for den gemene hop. Man ønsker at det skal gli riktig inn i helheten der man bor, og man vil ha noe som passer med magefølelsen. Her er det såpass mange varianter av reclinerstoler å velge mellom at vi vil tro du finner noe som kan «go with that gut feeling».

Vi fører merker fra disse produsentene:

  • In Living
  • Scandinavian Choice
  • Berlin