HANDLEKURV

DHL

Fast pris på frakt

Vi leverer til fastlandet i hele Norge.

block2

14 dagers åpent kjøp

Vi tilbyr 14 dagers åpent kjøp med returrett.

Trygg og sikker E-handel

Alltid rett til å returnere varene om du ikke er fornøyd.

Leveringsavgift:
0,-
Frakt:
0,-
Gavekort/Kampanjekode:
-0,-
Bærehjelp:
0,-

Totalt å betale:

(inkl. moms)
0,-
cart-content-shadow
bg-pask-left bg-pask-left

TV-stativer online

Et hjem med enkel og praktisk medieløsning er et moderne hjem! Vi på Trademax vet at din TV har vært en sentral del av stuen i flere år. Derfor vil vi gjøre det lett så din TV set-up smelter sammen med øvrig innredningen i hjemmet ditt.

Det har ingenting å si om du har en stor stue, eller en liten stue. Kanskje du vil ha en enkel TV-benk som ikke tar stor plass, eller du vil ha et praktisk møbel som rommer alt fra DVD-filmer til blader og alt annet du måtte ønske. Har du kanskje spillkonsoller og andre elektriske artikler du ønsker å ha sammen med TV-en din, men du ikke nødvendigvis vil at skal synes så kan en romslig TV-benk være en god ide.

I vår webbshop har vi et stort utvalg av TV-benker som passer sammen med din innredning. Kontakt oss gjerne eller besøk noen av våre butikker i Sverige om du har spørsmål eller lurer på noe. Vårt mål er at du trygt kan lene deg tilbake og nyte detaljene i hjemmet ditt!

Sorter etter:
Side 1 av 2
Sorter etter:
Side 1 av 2

TV-benker som gir nye inntrykk

Trademax vil være med og gjøre din hjeminnredning optimal for spennende inntrykk. La oss gi deg inspirasjon til å skape et passende miljø til din stue der TV-en er i sentrum, uten at den stikker ut for mye. Våre TV-benker er både diskret og praktisk når det gjelder å fremheve de viktigste detaljene på en riktig måte.

Tilpass innredningen etter dine ønskemål. Ønsker du en enkel løsning for din TV-benk eller vill du dekorere med dine dyrebare eiendeler? Vi har sikkert en innredningsløsning som passer deg, uansett hva du vil ha.

Her finnes et stort utvalg av TV-benker i forskjellige farger, former og material som du enkelt tilpasser til din innredning. Ta en titt på utvalget og velg ut en som passer ditt hjem! Er du usikker på hvilken du skal kjøpe? Kom inn til noen av våre showroom i Sverige og sjekk ut mulighetene med våre TV-benker.