HANDLEKURV

DHL

Fast pris på frakt

Vi leverer til fastlandet i hele Norge.

block2

14 dagers åpent kjøp

Vi tilbyr 14 dagers åpent kjøp med returrett.

Trygg og sikker E-handel

Alltid rett til å returnere varene om du ikke er fornøyd.

Leveringsavgift:
0,-
Frakt:
0,-
Gavekort/Kampanjekode:
-0,-
Bærehjelp:
0,-

Totalt å betale:

(inkl. moms)
0,-
cart-content-shadow
bg-pask-left bg-pask-left
14 995,-
klarna logo small
Del opp din betalning: 828,-/mån
Kjøp

Lagervare

Om du bestiller flere produkter så er det leveransetiden på det produktet som har lengst leveringstid som gjelder. Dette er pga at vi alltid prøver å levere alle varer samlet på samme levering.

Lagervare:
Sendes normalt i løpet av 12-20 hverdager.

Fast pris på Frakt!

Postnummer 0001-7999 795 NOK
Postnummer 8000-9999 3995 NOK

Postnummer [0001-7999]   795 NOK
Postnummer [8000-9999]   3995 NOK

14 dagers åpent kjøp!

Vi tilbyr 14 dagers angrerett.

14 dager åpent kjøp

Hvordan skjer leveringen?

Vi leverer varene hjem til porten/hoveddøren om du bor i leilighet eller til tomtegrensen om du bor i hus.

Hvordan skjer leveringen?

Bestill i dag – få levering senere

Bestill møblene til dagens pris og flytt fram levering til ønsket leveringsuke. Bestill som vanlig på hjemmesiden og kryss i ruten «senere levering» i kassen så venter vi med å sende ut varene. Da ligger reservasjonen til dagens kampanjepris uansett om prisen går opp på hjemmesiden.

Bestill i dag - Få levering senere!
Artikelnr: 509344
pinit button

HALIFAX BOKHYLLE

HVIT MAHOGNY

Halifax bokhylle - Hvit Mahogny Halifax bokhylle - Hvit Mahogny Halifax bokhylle - Hvit Mahogny Halifax bokhylle - Hvit Mahogny Halifax bokhylle - Hvit Mahogny Halifax bokhylle - Hvit Mahogny Halifax bokhylle - Hvit Mahogny Halifax bokhylle - Hvit Mahogny Halifax bokhylle - Hvit Mahogny Halifax bokhylle - Hvit Mahogny

Trykk på bildet for å forstørre

mobler-oppbevaring-hyller-halifax-bokhylle-hvit-mahogny-p80066-hvit-mahogny mobler-oppbevaring-hyller-halifax-bokhylle-hvit-mahogny-p80066-hvit-mahogny mobler-oppbevaring-hyller-halifax-bokhylle-hvit-mahogny-p80066-hvit-mahogny mobler-oppbevaring-hyller-halifax-bokhylle-hvit-mahogny-p80066-hvit-mahogny mobler-oppbevaring-hyller-halifax-bokhylle-hvit-mahogny-p80066-hvit-mahogny mobler-oppbevaring-hyller-halifax-bokhylle-hvit-mahogny-p80066-hvit-mahogny mobler-oppbevaring-hyller-halifax-bokhylle-hvit-mahogny-p80066-hvit-mahogny mobler-oppbevaring-hyller-halifax-bokhylle-hvit-mahogny-p80066-hvit-mahogny mobler-oppbevaring-hyller-halifax-bokhylle-hvit-mahogny-p80066-hvit-mahogny mobler-oppbevaring-hyller-halifax-bokhylle-hvit-mahogny-p80066-hvit-mahogny

Halifax er en klassisk møbelserie inspirert av kysten og den franske landsbygda. Sjarmerende og stilig Halifax passer i moderne, skandinavisk hjem. Serien omfatter møbler til spisestue, stue og soverom. Halifax møbelserien er produsert av profesjonelle håndverkere med fokus på detaljer og kvalitet. Møblene har en lys patina som en lett slitt overflate kan oppstå langs kantene. En detalj som gir møblene sin rustikk følelse.

Halifax er et vakkert møbel med god lagringsplass. Bokhyllen har både åpen og skjult oppbevaring i form av hyller, skap og skuffer, som gjør at du både kan vise opp og gjemme bort tingene dine. Med mange fine og gjennomtenkte detaljer er Halifax bokhylle et møbel som tiltrekker seg oppmerksomhet.

Produktinformasjon

Dette produktet er laget av sertifisert mahogni. Vedovnstørket ned til 8% trefuktighet før produksjonen, noe som tilsvarer en luftfuktighet på 40% ved 20 grader. Dette er for å redusere risikoen for sprekkdannelse. Deretter grunnlagt, malt og lakkert møbel for å få en slitesterk overflate. Tre er et levende materiale som "beveger" mer eller mindre avhengig av luftfuktighet. Er det fuktig kan treverket utvides litt, og er det tørt, kan det krympe litt.

Spesifikasjoner

Varemerke
Bloomington
Serie
Halifax
Bredde
180 cm
Høyde
220 cm
Dybde
50 cm
Farge
Fargenavn
Hvit
Material
MDF, Mahogany

TILBEHØR

TILBEHØR