HANDLEKURV

DHL

Fast pris på frakt

Vi leverer til fastlandet i hele Norge.

block2

14 dagers åpent kjøp

Vi tilbyr 14 dagers åpent kjøp med returrett.

Trygg og sikker E-handel

Alltid rett til å returnere varene om du ikke er fornøyd.

Leveringsavgift:
0,-
Frakt:
0,-
Gavekort/Kampanjekode:
-0,-
Bærehjelp:
0,-

Totalt å betale:

(inkl. moms)
0,-
cart-content-shadow
bg-pask-left bg-pask-left
6 595,-
Ord. Pris 10 995,-
Du sparer: -4 400,-
klarna logo small
Del opp din betalning: 401,-/mån
Kjøp

Lagervare

Om du bestiller flere produkter så er det leveransetiden på det produktet som har lengst leveringstid som gjelder. Dette er pga at vi alltid prøver å levere alle varer samlet på samme levering.

Lagervare:
Sendes normalt i løpet av 12-20 hverdager.

Fast pris på Frakt!

Postnummer 0001-7999 795 NOK
Postnummer 8000-9999 3995 NOK

Postnummer [0001-7999]   795 NOK
Postnummer [8000-9999]   3995 NOK

14 dagers åpent kjøp!

Vi tilbyr 14 dagers angrerett.

14 dager åpent kjøp

Hvordan skjer leveringen?

Vi leverer varene hjem til porten/hoveddøren om du bor i leilighet eller til tomtegrensen om du bor i hus.

Hvordan skjer leveringen?

Bestill i dag – få levering senere

Bestill møblene til dagens pris og flytt fram levering til ønsket leveringsuke. Bestill som vanlig på hjemmesiden og kryss i ruten «senere levering» i kassen så venter vi med å sende ut varene. Da ligger reservasjonen til dagens kampanjepris uansett om prisen går opp på hjemmesiden.

Bestill i dag - Få levering senere!
Artikelnr: 148019
pinit button
40%
RABATT

PROVENCE BOKHYLLE

HVIT MAHOGNY

Provence Bokhylle - Hvit Mahogny Provence Bokhylle - Hvit Mahogny Provence Bokhylle - Hvit Mahogny Provence Bokhylle - Hvit Mahogny Provence Bokhylle - Hvit Mahogny Provence Bokhylle - Hvit Mahogny Provence Bokhylle - Hvit Mahogny Provence Bokhylle - Hvit Mahogny

Trykk på bildet for å forstørre

mobler-oppbevaring-hyller-provence-bokhylle-hvit-mahogny-p59731-hvit-mahogny mobler-oppbevaring-hyller-provence-bokhylle-hvit-mahogny-p59731-hvit-mahogny mobler-oppbevaring-hyller-provence-bokhylle-hvit-mahogny-p59731-hvit-mahogny mobler-oppbevaring-hyller-provence-bokhylle-hvit-mahogny-p59731-hvit-mahogny mobler-oppbevaring-hyller-provence-bokhylle-hvit-mahogny-p59731-hvit-mahogny mobler-oppbevaring-hyller-provence-bokhylle-hvit-mahogny-p59731-hvit-mahogny mobler-oppbevaring-hyller-provence-bokhylle-hvit-mahogny-p59731-hvit-mahogny mobler-oppbevaring-hyller-provence-bokhylle-hvit-mahogny-p59731-hvit-mahogny

Provence er et vakkert utvalg av møbler med en følelse av den franske romantikken. En svært sjarmerende serie av møbler i hvit lakk som er ideell i moderne, skandinavisk hjem. I serien finner du oppbevaringsmøbler for hele hjemmet. Provence møbelserien er et profesjonellt håndverk, produsert av erfarne møbelsnekkere med fokus på detaljer og kvalitet. De vil garantert å holde i mange år framover. Provence bokhylle er et romslig møbel med mange oppbevaringsmuligheter.

Produktinformasjon
Dette produktet er laget av sertifisert mahogni. Treet er ovnstørket før produksjonen for å redusere risikoen for sprekkdannelse. Deretter grunnlagt, malt og lakkert møbler for å få en slitesterk overflate.

Tenk på!
All mahogni blir ovnstørket ned til 8% trefuktighet, motsvarende til en fuktighet på 40% ved 20 grader. Tre er et levende materiale som "beveger" mer eller mindre avhengig av luftfuktighet. Er det fuktig kan treverket utvide seg litt, og det er tørt, kan det krympe litt.

Spesifikasjoner

Varemerke
Bloomington
Serie
Provence
Bredde
100 cm
Høyde
190 cm
Dybde
40 cm
Farge
Fargenavn
White
Material
Mahogny

TILBEHØR

LIGNENDE PRODUKTER