HANDLEKURV

DHL

Fast pris på frakt

Vi leverer til fastlandet i hele Norge.

block2

14 dagers åpent kjøp

Vi tilbyr 14 dagers åpent kjøp med returrett.

Trygg og sikker E-handel

Alltid rett til å returnere varene om du ikke er fornøyd.

Leveringsavgift:
0,-
Frakt:
0,-
Gavekort/Kampanjekode:
-0,-
Bærehjelp:
0,-

Totalt å betale:

(inkl. moms)
0,-
cart-content-shadow
bg-pask-left bg-pask-left

Skrivebord til det perfekte hjemmekontoret!

Drømmer du om å ha ditt eget hjemmekort? Har du mye arbeid som du gjerne vil få gjort innenfor boligens fire vegger? Da har vi mange gode løsninger som du kan få stor glede av. Stadig flere har behov for et sted i hjemmet som er tilrettelagt for arbeid. Dette kan både gjelde en voksen person med fleksibelt arbeid, og et barn som skal gjøre skolearbeid på fritiden. Da gjelder det å ha en god ergonomisk løsning som står i stil med resten av boligen.

Hos Trademax har vi et stort utvalg av skrivebord i forskjellige farger og design. Du kan enkelt finne det bordet som passer best med de øvrige møblene i ditt rom. Vi er opptatt av at du skal bli fornøyd, og sørger hele tiden for å legge til nye produkter i vårt sortiment. Følge derfor med for å holde deg oppdatert på nye trender!

Sorter etter:
1
Side 1 av 1
Sorter etter:
1
Side 1 av 1

Stadig flere arbeider hjemmefra en gang i blant. Noen gjør det til og med hver dag. Dette fører til at det hele tiden kommer en rekke nye skrivebord på markedet. Trademax sørger for at du får tilgang til de beste modellene til en rimelig pris. Vi tar bare inn de skrivebordene som har vist at de holder høy kvalitet. Sliter du med å bestemme deg for hvilket skrivebord du skal kjøpe? Da kan vi selvsagt hjelpe deg med veiledning og nyttige råd. Det eneste du trenger å gjøre er å ta kontakt med oss. Da vil vi gi deg noen gode forslag til hvilke skrivebord som kan passe godt for deg. Vi benytter trygge betalingsløsninger, og gir deg rask levering rett hjem til din bolig. Hos oss får du alle de beste skrivebordene på markedet.

Vi samarbeider bare med produsenter som har lange tradisjoner for å levere høy kvalitet.