HANDLEKURV

DHL

Fast pris på frakt

Vi leverer til fastlandet i hele Norge.

block2

14 dagers åpent kjøp

Vi tilbyr 14 dagers åpent kjøp med returrett.

Trygg og sikker E-handel

Alltid rett til å returnere varene om du ikke er fornøyd.

Leveringsavgift:
0,-
Frakt:
0,-
Gavekort/Kampanjekode:
-0,-
Bærehjelp:
0,-

Totalt å betale:

(inkl. moms)
0,-
cart-content-shadow
bg-pask-left bg-pask-left

Kontinentalsenger

Vi sover cirka cirka en tredjedel av livet vårt. I løpet av 75 år sover du cirka 25 av de. Det er mange timer i et møbel, og det er ofte også et av de møblene mange mennesker bruker minst penger på.

En god natts søvn gir grunnlaget for alt man gjør i løpet av en dag, og da er det virkelig verdt å prioritere en god seng.

Sov trygt og våkn opp uthvilt, klar for enda en dag. Den perfekte fjæringen skaper en behagelig mykhet som er viktig for å kunne slappe av og reparere kroppen.
Hos Trademax finner du et bredt utvalg av komfortable senger og møbler til alle behov. Legg deg ned og kjenn hvordan sengens myke material former seg etter kroppen din. Vi har spesialisert oss på prisverdige kontinentalsenger med fast-komfort, en standard som passer 90% av alle mennesker.

Lyst til å prøve våre kontinentale senger før du bestiller? Besøk noen av våre butikker i Sverige! Og du, vi vekker deg om du sovner! Nyt din nye seng så snart som mulig! Vi leverer hjem til din dør i hele Norge!

Sorter etter:
Side 1 av 2
Sorter etter:
Side 1 av 2

Kontinentalseng online

En seng er mer eller bare en møbel, Sove rett og våkne opp pigg og uthvilt gir deg muligheten til å utnytte hele dagen sammen med nære og kjære samt det gjør deg mer våken på jobb.

Det er på natten vi gir kroppen mulighet til å reparere seg selv. I en kontinentalseng får du sjansen til å hvile ut så du er klar for en ny dag.

Trademax har samlet et utvalg av rimelige kontinentalsenger med ulike design. Alt for at du skal kunne velge den sengen som passer deg og din familie best. Velg mellom standard eller en annen størrelse etter familiens behov. Ta en titt på vårt sortiment her i webbshoppen eller kom in til noen av våra showrooms i Sverige for å teste hvordan det er å hvile i noen av våra kontinentalsenger, men se opp så du ikke sovner! Velkommen!