HANDLEKURV

DHL

Fast pris på frakt

Vi leverer til fastlandet i hele Norge.

block2

14 dagers åpent kjøp

Vi tilbyr 14 dagers åpent kjøp med returrett.

Trygg og sikker E-handel

Alltid rett til å returnere varene om du ikke er fornøyd.

Leveringsavgift:
0,-
Frakt:
0,-
Gavekort/Kampanjekode:
-0,-
Bærehjelp:
0,-

Totalt å betale:

(inkl. moms)
0,-
cart-content-shadow
bg-pask-left bg-pask-left

Rammesenger

En enkel rammeseng kan være perfekt om du ønsker en praktisk og komfortabel løsning. Hos Trademax tilbyr vi en rekke modeller med ulike fordeler. Du kan kjøpe billige enkeltsenger eller dobbeltsenger, og noen av disse inkluderer til og med overmadrass. Vi er opptatt av at du skal gjøre et godt kjøp, og har derfor bare valgt ut senger av svært høy kvalitet. Er du på jakt etter en komfortabel seng for ditt soverom? Da bør du sjekke ut vårt utvalg av rammesenger på nett! De fleste av våre produkter er fra den kjente produsenten Scandinavian Choice. De har lang erfaring med å lage rammesenger i toppklassen. Du kan glede deg til mange gode netter med en av våre senger!

Sorter etter:
1
Side 1 av 1
Sorter etter:
1
Side 1 av 1

Komfortable rammsenger for alle hjem

Sov godt og føl deg uthvilt. Gi deg selv mulighet til å være fokusert på jobb eller i skolen, samtidig som du har krefter til dine fritidsaktiviteter. Sov komfortabelt i rett seng! Velg en rammeseng som passer deg og din kropp!

Våkne opp i et miljø du trives med og føl deg trygg! La sengen smelte inn i rommet og bli ett med de andre møblene.

Trademax vil hjelpe deg så du får mulighet til oppleve en god natt søvn og herlig hvile. Blant vårt utvalg av rammesenger finner du flere komfortable madrasser ferdige til å legges i en ramme som passer din innredningsstil. I vår webbshop finner du raskt og enkelt en god rammeseng som passer ditt behov.