HANDLEKURV

DHL

Fast pris på frakt

Vi leverer til fastlandet i hele Norge.

block2

14 dagers åpent kjøp

Vi tilbyr 14 dagers åpent kjøp med returrett.

Trygg og sikker E-handel

Alltid rett til å returnere varene om du ikke er fornøyd.

Leveringsavgift:
0,-
Frakt:
0,-
Gavekort/Kampanjekode:
-0,-
Bærehjelp:
0,-

Totalt å betale:

(inkl. moms)
0,-
cart-content-shadow
bg-pask-left bg-pask-left

Sofaer - 2-4 seter

Din sofa er en plass for avslapning og sosialt samvær. Her du setter du deg ned etter en dag på jobb, eller etter en tøff treningsøkt for å slappe av og få tilbake energien. Finn din perfekte avslapnings plass som passer inn i din stue!

Trademax har samlet et bredt utvalg av rimelige 2, 3 og 4 seters sofaer som vi vet vil passe sammen med din innredning. I vårt sortiment finner du alt fra sofaer med klassisk utseende til moderne møbler i alle størrelser. Ta mål og velg ut hvilken sofa som passer inn i ditt hjem. La kreativiteten flyte!

Sorter etter:
Side 1 av 2
Sorter etter:
Side 1 av 2

Store & små sofaer for hele familien

Interiørdesign handler om å skape en helhet i hjemmet og gi deg og din familie et miljø hvor du virkelig kan nyte. Det gjelder også til stuen! Finn den rette atmosfæren der du får muligheten til å ta det med ro, men samtidig motta uanmeldte besøk. Her blir din sofa viktig.

Legg deg ned og føl hvordan du kan strekke ut hele kroppen eller sitte på de myke putene. Her på Trademax har vi samlet et utvalg av sofaer med forskjellige størrelser så du kan velge en som passer inn din innredning. Alt for å gi deg valgmulighet og gi deg muligheten til å skape et innovativt miljø.

Kombiner fritt mellom 2, 3 eller 4 seter sofa som passer best inn i ditt hjem og miljø. Ta en titt på vårt utvalg for å se om det finnes sofaer som passer deg eller kom inn til våre showrooms i Sverige og prøvesitt. Velkommen!