HANDLEKURV

DHL

Fast pris på frakt

Vi leverer til fastlandet i hele Norge.

block2

14 dagers åpent kjøp

Vi tilbyr 14 dagers åpent kjøp med returrett.

Trygg og sikker E-handel

Alltid rett til å returnere varene om du ikke er fornøyd.

Leveringsavgift:
0,-
Frakt:
0,-
Gavekort/Kampanjekode:
-0,-
Bærehjelp:
0,-

Totalt å betale:

(inkl. moms)
0,-
cart-content-shadow
bg-pask-left bg-pask-left

Howard sofa

Howard er en tradisjonell sofa som har vært tilgjengelig på markedet i mange år. Våre Howard sofaer kombinerer praktfullt design med lang brukstid. Er du på jakt etter et klassisk møbel som kan definere stilen i din bolig? Da bør du vurdere å kjøpe en Howard sofa fra Trademax. Vi tilbyr deg billige modeller i aller høyeste kvalitet. Hos oss kan du alltid være trygg på at du får god service og rask levering hjem til deg. Er du i tvil om hvilken sofa du skal velge til ditt rom? Det kan ofte være vanskelig å finne den perfekte sofavarianten når man skal innrede et hjem.

Vi har lang erfaring, og kan alltid bidra med gode råd om hva som passer godt i ulike boliger. Derfor er det bare å ta kontakt om du ikke vet hva du skal velge. Vi hjelper deg med å finne det optimale alternativet som får frem det beste i ditt rom!

Sorter etter:
Side 1 av 2
Sorter etter:
Side 1 av 2

Howardsofa i klassisk stil med dunfyll

For oss er det viktig at du trives i dit eget hjem. Kjøp en sofa som du virkelig nyter. Len deg tilbake og nyt en god sofa. Med hjelp av rett material gir vi deg den spesielle og luksuriøse følelsen av å hvile ut i en herlig howard sofa.

Med gode puter, myke armlene og stilfullt design, kan man si at våre Howard Sofaer er så nære en klassisk stil som du kan finne. Inviter dine venner til et fint hjem, som oser av god smak og stil. Dette gir en behagelig følelse.

Hvis du vil være sikker på at din innredning skal være en helhet skal du se på vårt utvalg av innredningsdetaljer. Det er også mulig å få din Howard sofa i forskjellige farger, det gjør at det er lett å tilpasse din innredning sammen med dine øvrige møbler og innredningsdetaljer.

Vi på Trademax vil hjelpe deg å finne din favoritt med vårt brede utvalg. Ta en titt i webshoppen eller besøk noen av våre showroom i Sverige.