HANDLEKURV

DHL

Fast pris på frakt

Vi leverer til fastlandet i hele Norge.

block2

14 dagers åpent kjøp

Vi tilbyr 14 dagers åpent kjøp med returrett.

Trygg og sikker E-handel

Alltid rett til å returnere varene om du ikke er fornøyd.

Leveringsavgift:
0,-
Frakt:
0,-
Gavekort/Kampanjekode:
-0,-
Bærehjelp:
0,-

Totalt å betale:

(inkl. moms)
0,-
cart-content-shadow
bg-pask-left bg-pask-left

Sofa med sjeselong

En sjeselong sofa er et glimrende valg for de som ønsker seg klassisk stil og høyt komfortnivå. I denne typen sofa kan man slappe helt av i mange timer. Hos oss finner du et større utvalg av sjeselong sofaer som er skapt for at du skal kunne strekke deg helt ut. Denne typen sofa byr på god plass, og ypperlige muligheter til avkobling og kvalitetstid. På Trademax.no kan du finne et større antall sjeselong sofaer i forskjellige farger og design. Vi har satt sammen et fantastisk sortiment slik at du skal kunne håndplukke den sofaen som passer best inn i din stue. Om du er i tvil om hvilken sjeselong du skal velge så er det bare å ta kontakt! Vi gir deg veiledning og kommer med gode innspill til hva du kan velge.

I vår nettbutikk tilbyr vi trygge betalingsløsninger og rask levering av bestilte produkter. Når vi har mottatt din ordre så setter vi i gang med å gjøre klar dine møbler til utlevering!

Vi leverer møblene hjem til din dør!

Sorter etter:
1 2 3 4
Side 1 av 4
Sorter etter:
1 2 3 4
Side 1 av 4

Klassiske sofaer for de som er opptatt av komfort

Liker du retromøbler som gir en klar følelse av eksklusivitet? Da kan det være at du vil bli svært fornøyd med en sjeselong sofa! Vi har også divan sofaer i ulike varianter som kan passe godt i de fleste hjem. Dette er møbler som virkelig tar din stue til et helt nytt nivå. Når man ser en sjeslong sofa så glemmer man minimalistisk og moderne design. Dette er vakre møbler som har lange tradisjoner. Man får følelsen av at man har en sofa som like godt kunne vært plassert i en vakker ballsal. Har du planer om å bytte ut sofaen hjemme hos deg? Da bør du se nærmere på vårt imponerende utvalg av sjeselong sofaer. Hos Trademax har vi valgt ut de beste modellene fra flere kjente leverandører. De sofaene vi selger er vakre og dynamiske, og tåler i tillegg svært mye bruk. Hos oss er vi opptatt av at design ikke skal gå på bekostning av kvalitet. Vi vil rett og slett gi våre kunder begge deler!