HANDLEKURV

DHL

Fast pris på frakt

Vi leverer til fastlandet i hele Norge.

block2

14 dagers åpent kjøp

Vi tilbyr 14 dagers åpent kjøp med returrett.

Trygg og sikker E-handel

Alltid rett til å returnere varene om du ikke er fornøyd.

Leveringsavgift:
0,-
Frakt:
0,-
Gavekort/Kampanjekode:
-0,-
Bærehjelp:
0,-

Totalt å betale:

(inkl. moms)
0,-
cart-content-shadow
bg-pask-left bg-pask-left
5 495,-
Ord. Pris 14 995,-
Du sparer: -9 500,-
klarna logo small
Del opp din betalning: 345,-/mån
Kjøp

Lagervare

Om du bestiller flere produkter så er det leveransetiden på det produktet som har lengst leveringstid som gjelder. Dette er pga at vi alltid prøver å levere alle varer samlet på samme levering.

Lagervare:
Sendes normalt i løpet av 3-8 hverdager.

Fast pris på Frakt!

Postnummer 0001-7999 795 NOK
Postnummer 8000-9999 3995 NOK

Postnummer [0001-7999]   795 NOK
Postnummer [8000-9999]   3995 NOK

14 dagers åpent kjøp!

Vi tilbyr 14 dagers angrerett.

14 dager åpent kjøp

Hvordan skjer leveringen?

Vi leverer varene hjem til porten/hoveddøren om du bor i leilighet eller til tomtegrensen om du bor i hus.

Hvordan skjer leveringen?

Bestill i dag – få levering senere

Bestill møblene til dagens pris og flytt fram levering til ønsket leveringsuke. Bestill som vanlig på hjemmesiden og kryss i ruten «senere levering» i kassen så venter vi med å sende ut varene. Da ligger reservasjonen til dagens kampanjepris uansett om prisen går opp på hjemmesiden.

Bestill i dag - Få levering senere!
Artikelnr: 518334
pinit button
63%
RABATT

LOGAN HJØRNESOFA MED DIVAN

MØRKEGRÅ

Logan Hjørnesofa med divan - Mørkegrå Logan Hjørnesofa med divan - Mørkegrå Logan Hjørnesofa med divan - Mørkegrå Logan Hjørnesofa med divan - Mørkegrå Logan Hjørnesofa med divan - Mørkegrå Logan Hjørnesofa med divan - Mørkegrå Logan Hjørnesofa med divan - Mørkegrå Logan Hjørnesofa med divan - Mørkegrå Logan Hjørnesofa med divan - Mørkegrå Logan Hjørnesofa med divan - Mørkegrå Logan Hjørnesofa med divan - Mørkegrå Logan Hjørnesofa med divan - Mørkegrå Logan Hjørnesofa med divan - Mørkegrå Logan Hjørnesofa med divan - Mørkegrå

Trykk på bildet for å forstørre

mobler-sofaer-sjeselong-sofa-logan-hjornesofa-med-divan-morkegra-p90471-morkegra mobler-sofaer-sjeselong-sofa-logan-hjornesofa-med-divan-morkegra-p90471-morkegra mobler-sofaer-sjeselong-sofa-logan-hjornesofa-med-divan-morkegra-p90471-morkegra mobler-sofaer-sjeselong-sofa-logan-hjornesofa-med-divan-morkegra-p90471-morkegra mobler-sofaer-sjeselong-sofa-logan-hjornesofa-med-divan-morkegra-p90471-morkegra mobler-sofaer-sjeselong-sofa-logan-hjornesofa-med-divan-morkegra-p90471-morkegra mobler-sofaer-sjeselong-sofa-logan-hjornesofa-med-divan-morkegra-p90471-morkegra mobler-sofaer-sjeselong-sofa-logan-hjornesofa-med-divan-morkegra-p90471-morkegra mobler-sofaer-sjeselong-sofa-logan-hjornesofa-med-divan-morkegra-p90471-morkegra mobler-sofaer-sjeselong-sofa-logan-hjornesofa-med-divan-morkegra-p90471-morkegra mobler-sofaer-sjeselong-sofa-logan-hjornesofa-med-divan-morkegra-p90471-morkegra mobler-sofaer-sjeselong-sofa-logan-hjornesofa-med-divan-morkegra-p90471-morkegra mobler-sofaer-sjeselong-sofa-logan-hjornesofa-med-divan-morkegra-p90471-morkegra mobler-sofaer-sjeselong-sofa-logan-hjornesofa-med-divan-morkegra-p90471-morkegra

Logan er en moderne sofaserie med mange valgmuligheter. Sofaen har en tidløs design og er laget av nøye utvalgte materialer som er av høy kvalitet.  

Logan har en ramme som er laget av massivt tre og masonit for en holdbar og stabil sofa. I sete finnes nozag-fjør for en fast og jevn sittekomfort. Sofaens seteputer har en kombinasjon av polyeterskum, kaldskum og fibervatt som gir en fast og ikke minst en veldig behagelig sittekomfort som holder i mange år. Ryggputene er lommesydde for at de ikke skal synke sammen og minste formen. Rist og puff til putene jevnlig så holder de formen lengre. 

Logan er kledd i stoff som oppfyller EU:s standard krav og er godkjent når det gjelder lysekthet, pilling og slitasje. Stoffet inneholder ikke noen gifter eller farlige kjemikalier. På rygg- og seteputer finnes avtakbart trekk som gjør at sofaen er enkel å holde ren. 

Spesifikasjoner

Varemerke
Scandinavian Chocie
Serie
Logan
Bredde
297 cm
Høyde
86 cm
Dybde
237 cm
Sittebredde
60 cm
Farge
Fargenavn
Mørkegrå
nakkestøtte
Inngår ikke

TILBEHØR

FLOTTE SALONGBORD SOM PASSER TIL DETTE PRODUKTET

LIGNENDE PRODUKTER