HANDLEKURV

DHL

Fast pris på frakt

Vi leverer til fastlandet i hele Norge.

block2

14 dagers åpent kjøp

Vi tilbyr 14 dagers åpent kjøp med returrett.

Trygg og sikker E-handel

Alltid rett til å returnere varene om du ikke er fornøyd.

Leveringsavgift:
0,-
Frakt:
0,-
Gavekort/Kampanjekode:
-0,-
Bærehjelp:
0,-

Totalt å betale:

(inkl. moms)
0,-
cart-content-shadow
bg-pask-left bg-pask-left

Skinnsofaer & Lærsofaer

Finn stilige og elegante skinnsofaer av Trademax! Er det ikke noe spesielt med en skinnsofa? Den føles naturlig, lukter godt og i tillegg holder den seg godt med årene. Skinnsofa passer inn i de fleste miljøer og gir rommet karakter og holdning. Mange av våre sofaer er i bundet lær som er laget av resirkulert skinn. Lærfibrene bindes sammen i en høyteknologisk prosess og deretter farges og behandles på overflaten. På denne måten opprettholdes utseendet, lukten og følelsen. Resultatet er en myk, slitesterk og rimelig materiale som er minde følsomme for smuss og søl. For å holde en så lav pris som mulig, er noen av våre skinnsofaer laget av lær (PU) som både ser ut og føles som skinn. Kunst lær er holdbar, slitesterk og lett å rengjøre. Trademax har skinnsofaer i mange forskjellige størrelser og former som vintage sofaer, hjørnesofaer sovesofaer og sofagrupper i skinn. Skinnsofaene finnes tilgjengelig i disse fargene:

  • Svart
  • Hvit
  • Brun
  • Beige
  • Rød

Uansett hvilken farge eller form du foretrekker, har vi hos Trademax garantert en skinnsofa som får stuen din til å skinne!

Sorter etter:
1
Side 1 av 1
Sorter etter:
1
Side 1 av 1

Forleng levetiden på din skinnsofa

Det er viktig å rengjøre sin skinnsofa. Sofaen skal tåle mye gjennom årene. Sørg for å ta vare på den på riktig måte og forlenge levetiden betraktelig! For å rengjøre skinnsofaen er det viktig å alltid starte med å støvsuge sofaen med en myk børste, helst en gang i uken. Tørk hele sofaen med en fuktig klut og så er det på tide å smøre inn skinnsofaen. Påfør et lag med lær balsam, men vær nøye med at det er et middel som er spesielt utviklet for skinnmøbler. Hvis du søler på skinnsofaen skal du ikke gni flekken, men tørk forsiktig av med en fuktig klut. Trademax har et bredt utvalg av rengjøring og behandling av møbler i skinn og kunstlær. Her finner du det beste fra Lather Master utvalget av rengjøring -og behandlingsprodukter. Spør oss gjerne om du ønsker å vite hvilke av de Leather Master produktene som passer din skinnsofa!