HANDLEKURV

DHL

Fast pris på frakt

Vi leverer til fastlandet i hele Norge.

block2

14 dagers åpent kjøp

Vi tilbyr 14 dagers åpent kjøp med returrett.

Trygg og sikker E-handel

Alltid rett til å returnere varene om du ikke er fornøyd.

Leveringsavgift:
0,-
Frakt:
0,-
Gavekort/Kampanjekode:
-0,-
Bærehjelp:
0,-

Totalt å betale:

(inkl. moms)
0,-
cart-content-shadow
bg-pask-left bg-pask-left

Sovesofaer som sikrer god nattesøvn

En sovesofa fra Trademax.no gir deg den optimale kombinasjonen av ulike kvaliteter. Våre sofaer kombinerer høy kvalitet med utsøkt stil. Vi er opptatt av at man skal kunne sove like godt i våre sovesofaer som i en vanlig seng. Derfor har vi håndplukket de modellene vi tilbyr fra en rekke flinke leverandører.

Om du kjøper en sovesofa i vår nettbutikk så kan du føle deg sikker på at forholdene ligger til rette for god søvn gjennom hele natten. De modellene vi selger er svært enkle å benytte seg av. I løpet av kort tid kan man konvertere de fra sofa til seng og tilbake til utgangspunktet. Sofaene har ulik stil, og produseres i forskjellige typer materialer av høy kvalitet. Vi tilbyr både kortere sofaer og store sofagrupper som kan brukes som større senger. Dette gir mulighet til å gi flere personer et fint sted å sove. Finn den beste sovesofaen for dine behov i vår nettbutikk!

Sorter etter:
Side 1 av 2
Sorter etter:
Side 1 av 2

Sovesofa online

Kommer svigermor på besøk eller får barna besøk av venner? Sørg for å alltid ha plass til overnattingsgjester. Du vet aldri når det vil skje, og når det skjer vil du vel ikke at gjestene skal sove på gulvet?

En bra sovesofa er ikke merkbar! Og hva mener vi med det? Jo, en bra sovesofa skal ikke føles som en soveplass, det er en sofa du kan re opp til seng, men det er det bare du som vet om. Den skal ha god sittekomfort for lange TV kvelder, men det skal også gå fort og enkelt å re opp til en ekstra seng.

Mange kriterier? Vi vet, men med vårt utvalg av sovesofaer blir er det lett å skape et koselig hjem med matchende interiør.

Leter du efter passende overmadrass som kan passer til din sovesofa? Trademax kunnskapsrike ansatte hjelper deg å finne en overmadrass som passer deg og din nye sovesofa.