HANDLEKURV

DHL

Fast pris på frakt

Vi leverer til fastlandet i hele Norge.

block2

14 dagers åpent kjøp

Vi tilbyr 14 dagers åpent kjøp med returrett.

Trygg og sikker E-handel

Alltid rett til å returnere varene om du ikke er fornøyd.

Leveringsavgift:
0,-
Frakt:
0,-
Gavekort/Kampanjekode:
-0,-
Bærehjelp:
0,-

Totalt å betale:

(inkl. moms)
0,-
cart-content-shadow
bg-pask-left bg-pask-left

Stort utvalg av spisestuer

Har du lyst på et skikkelig samlingssted for familien? Da kan du finne mange gode løsninger hos Trademax. Vi tilbyr vakre spisestuer som gjør måltidene sammen enda hyggeligere. Når man skal være sammen så er det viktig for mange å ha det fint rundt seg. Trademax samarbeider med de beste produsentene for å levere de beste møblene til hjemmet. Vi velger bare de modellene som tilfredstiller både krav til kvalitet og estetikk. Vi har et stort utvalg av spisestuer som passer til alle typer rom. Om du leter etter en ny spiseløsning bør du derfor ta en titt på sortimentet i vår butikk.

Vi oppdaterer hele tiden vårt utvalg for å henge med i utviklingen. På denne måten får du tilgang til trendy møbler til en hver tid. En ny spisestue kan gi din bolig et løft!

Sorter etter:
Side 1 av 9
Sorter etter:
Side 1 av 9

Vi i Trademax legger oss i selen for å kunne tilby våre kunder de beste utvalgene og konkurransedyktige priser. Dersom du er på jakt etter spisestue, kan vi definitivt stille med mange gode alternativer, uansett smak og lommebok. Her får du alt fra vintage-stil til et futuristisk preg. Så enten du liker det moderne eller det tradisjonelle, kan vi imøtegå dine ønsker. Merk deg da også at tradisjon i denne sammenhengen er brennaktuelt – vintage er mer moderne enn noen sinne. Særlig blandet inn med andre stiler. Du kan få snurrbare stoler, stoler kledd i stoff, PU, skinn eller stoler i heltre. Du får også andre materialer, som eik, forkrommet stål, alm og furu. Kanskje du vil ha et rustikt spisebord som virkelig gir deg den autentiske «naust-følelsen»? Eller er det en nødvendighet for deg med et rundt spisebord? Vel, ingen av delene byr på problemer. Det eneste du må ta stilling til, er valget. Hvor i prislandskapet vil du legge deg? Gå for et sett møbler som gir den atmosfæren du ønsker deg. Alle våre spisestuer er av høy kvalitet og er laget med kjærlighet. Finn ut hvilken spisegruppe som gir deg de beste vibbene. Hvor vil du helst spise ditt neste måltid?
Vi har spisestuer fra blant annet disse merkevareprodusentene:

  • Comfort Garden
  • In Living
  • RGE
  • Scandinavian Choice
  • Mia Casa