HANDLEKURV

DHL

Fast pris på frakt

Vi leverer til fastlandet i hele Norge.

block2

14 dagers åpent kjøp

Vi tilbyr 14 dagers åpent kjøp med returrett.

Trygg og sikker E-handel

Alltid rett til å returnere varene om du ikke er fornøyd.

Leveringsavgift:
0,-
Frakt:
0,-
Gavekort/Kampanjekode:
-0,-
Bærehjelp:
0,-

Totalt å betale:

(inkl. moms)
0,-
cart-content-shadow
bg-pask-left bg-pask-left

Vakre spisebord til din bolig!

Spisebordet er et sted man kan samles for å nyte god mat og gode samtaler. Dette er gjerne stedet der familien møtes til et måltid etter en lang dag. Om du er på jakt etter et nytt spisebord så kan du finne mange gode alternativer hos Trademax. I vår nettbutikk tilbyr vi spisebord i mange forskjellige materialer og design. Dette gir deg muligheten til å finne et bord som passer naturlig inn i ditt rom. Vi har håndplukket varesortimentet for å kunne gi deg de beste møblene til en rimelig pris.

Hos oss kan du finne spisebord som passer til et par personer eller en hel familie. Dette gjør det enkelt å finne et alternativ som dekker egne behov på en god måte. Våre spisebord kan være med på å gi et helt vanlig rom en ny dimensjon. De skiller seg ut i mengden, og kjennetegnes av estetikk som virkelig imponerer. Har du lyst til å kjøpe et vakkert nytt bord for hele familien? Da bør du investere i et spisebord fra Trademax!

Sorter etter:
Side 1 av 2
Sorter etter:
Side 1 av 2

Spisebord å trives med

Et spisebord å trives ved, et bord å vokse med, et bord som gir en sentral trygghet. Spisebordet kan brukes til så mangt, noe som er i alle fall er helt sikkert er at det går å finne i alla familiehjem. Det er plassen der familien møtes noen ganger på dagen før alle går videre til sine egne daglige gjøremål og aktiviteter

Spisebordet trenger ikke å være husets fineste møbel, for det kommer til å bli mye slitasje, rot og søl. Vi på Trademax vill gi deg muligheten til å gi deg og din familie en spisestue som passer in med øvrig innredning.

Finn rett kombinasjonen av stoler og bord som gir den rette følelsen til ditt hjem og kjøkken. Spisestuen er viktig men det betyr ikke at den må ta mye plass, hverken fysisk eller designmessig. Det skal helt enkelt handle om en trygg plass i hjemmet som man vil komme tilbake til og som skaper trivsel.