HANDLEKURV

DHL

Fast pris på frakt

Vi leverer til fastlandet i hele Norge.

block2

14 dagers åpent kjøp

Vi tilbyr 14 dagers åpent kjøp med returrett.

Trygg og sikker E-handel

Alltid rett til å returnere varene om du ikke er fornøyd.

Leveringsavgift:
0,-
Frakt:
0,-
Gavekort/Kampanjekode:
-0,-
Bærehjelp:
0,-

Totalt å betale:

(inkl. moms)
0,-
cart-content-shadow
bg-pask-left bg-pask-left
995,-
Ord. Pris 2 195,-
Du sparer: -1 200,-
klarna logo small
Del opp din betalning: 116,-/mån
Kjøp

Lagervare

Om du bestiller flere produkter så er det leveransetiden på det produktet som har lengst leveringstid som gjelder. Dette er pga at vi alltid prøver å levere alle varer samlet på samme levering.

Lagervare:
Sendes normalt i løpet av 3-8 hverdager.

Fast pris på Frakt!

Postnummer 0001-7999 795 NOK
Postnummer 8000-9999 3995 NOK

Postnummer [0001-7999]   795 NOK
Postnummer [8000-9999]   3995 NOK

14 dagers åpent kjøp!

Vi tilbyr 14 dagers angrerett.

14 dager åpent kjøp

Hvordan skjer leveringen?

Vi leverer varene hjem til porten/hoveddøren om du bor i leilighet eller til tomtegrensen om du bor i hus.

Hvordan skjer leveringen?

Bestill i dag – få levering senere

Bestill møblene til dagens pris og flytt fram levering til ønsket leveringsuke. Bestill som vanlig på hjemmesiden og kryss i ruten «senere levering» i kassen så venter vi med å sende ut varene. Da ligger reservasjonen til dagens kampanjepris uansett om prisen går opp på hjemmesiden.

Bestill i dag - Få levering senere!
Artikelnr: 121569
pinit button
55%
RABATT

HALIFAX STOL INKL. PUTE

HVIT MAHOGNI

Halifax Stol inkl. Pute - Hvit Mahogni Halifax Stol inkl. Pute - Hvit Mahogni Halifax Stol inkl. Pute - Hvit Mahogni Halifax Stol inkl. Pute - Hvit Mahogni Halifax Stol inkl. Pute - Hvit Mahogni Halifax Stol inkl. Pute - Hvit Mahogni

Trykk på bildet for å forstørre

mobler-spisestuer-spisestoler-halifax-stol-inkl-pute-hvit-mahogni-p30101-hvit-mahogni mobler-spisestuer-spisestoler-halifax-stol-inkl-pute-hvit-mahogni-p30101-hvit-mahogni mobler-spisestuer-spisestoler-halifax-stol-inkl-pute-hvit-mahogni-p30101-hvit-mahogni mobler-spisestuer-spisestoler-halifax-stol-inkl-pute-hvit-mahogni-p30101-hvit-mahogni mobler-spisestuer-spisestoler-halifax-stol-inkl-pute-hvit-mahogni-p30101-hvit-mahogni mobler-spisestuer-spisestoler-halifax-stol-inkl-pute-hvit-mahogni-p30101-hvit-mahogni

Halifax er en klassisk møbelserie med inspirasjon fra kysten og den franske landsbygden. Sjarmerende og stilfulle Halifax passer perfekt inn i det moderne, nordiske hjemmet. I serien har vi møbler til spiseplassen, stuen og soverommet. Halifax møbelserie er et profesjonelt håndverk, produsert av erfarne møbelsnekkere med sans for god kvalitet og detaljer. Halifax holder garantert i mange år.

Halifax er en vakker stol som passer sammen med Halifax spisebord. Sammen med Halifax spisebord får du en lys og fin spiseplass som passer i de fleste hjem. På stolen sitter du godt lenge og kan nyte av gode middager med familie eller venner. Beige pute er inkludert. Leveres montert. 

Produktinformasjon
Dette produktet er produsert av sertifisert mahognitre. Treet er ovnstørket før produksjonen for å minske risken for sprekker i treverket. Etter dette måles og lakkes møblene for å skape en sterk overflate. Til slutt pusses litt av fargen bort så møblene får det rette rustikke utseende. 

Husk!
Mahognitreet er ovnstørket ned til 8% fuktighet, som motsvarer en luftfuktighet på 40% ved 20 grader. Tre er et levende material som "beveger seg" mer eller mindre, avhengig av fuktigheten i omgivelsene. Er det fuktig kan det ekspandere og er det tørt kan det krympe. 

Spesifikasjoner

Varemerke
Andrarum
Serie
Halifax
Bredde
56 cm
Høyde
96 cm
Dybde
46 cm
Farge
Fargenavn
Hvit
Material
Massivt ovntørket mahognytre
Behandling
Lakkert

TILBEHØR

TILBEHØR