HANDLEKURV

DHL

Fast pris på frakt

Vi leverer til fastlandet i hele Norge.

block2

14 dagers åpent kjøp

Vi tilbyr 14 dagers åpent kjøp med returrett.

Trygg og sikker E-handel

Alltid rett til å returnere varene om du ikke er fornøyd.

Leveringsavgift:
0,-
Frakt:
0,-
Gavekort/Kampanjekode:
-0,-
Bærehjelp:
0,-

Totalt å betale:

(inkl. moms)
0,-
cart-content-shadow
bg-pask-left bg-pask-left
1 595,-
Ord. Pris 2 495,-
Du sparer: -900,-
klarna logo small
Del opp din betalning: 146,-/mån
Kjøp

Lagervare

Om du bestiller flere produkter så er det leveransetiden på det produktet som har lengst leveringstid som gjelder. Dette er pga at vi alltid prøver å levere alle varer samlet på samme levering.

Lagervare:
Sendes normalt i løpet av 12-20 hverdager.

Fast pris på Frakt!

Postnummer 0001-7999 795 NOK
Postnummer 8000-9999 3995 NOK

Postnummer [0001-7999]   795 NOK
Postnummer [8000-9999]   3995 NOK

14 dagers åpent kjøp!

Vi tilbyr 14 dagers angrerett.

14 dager åpent kjøp

Hvordan skjer leveringen?

Vi leverer varene hjem til porten/hoveddøren om du bor i leilighet eller til tomtegrensen om du bor i hus.

Hvordan skjer leveringen?

Bestill i dag – få levering senere

Bestill møblene til dagens pris og flytt fram levering til ønsket leveringsuke. Bestill som vanlig på hjemmesiden og kryss i ruten «senere levering» i kassen så venter vi med å sende ut varene. Da ligger reservasjonen til dagens kampanjepris uansett om prisen går opp på hjemmesiden.

Bestill i dag - Få levering senere!
Artikelnr: 121633
pinit button
36%
RABATT

WICKERWORKS MORIN SPISESTOL

NATURLIG GRÅ

Wickerworks Morin Spisestol - Naturlig Grå Wickerworks Morin Spisestol - Naturlig Grå Wickerworks Morin Spisestol - Naturlig Grå Wickerworks Morin Spisestol - Naturlig Grå Wickerworks Morin Spisestol - Naturlig Grå Wickerworks Morin Spisestol - Naturlig Grå Wickerworks Morin Spisestol - Naturlig Grå Wickerworks Morin Spisestol - Naturlig Grå Wickerworks Morin Spisestol - Naturlig Grå

Trykk på bildet for å forstørre

mobler-spisestuer-spisestoler-wickerworks-morin-spisestol-naturlig-gra-p30177-naturlig-gra mobler-spisestuer-spisestoler-wickerworks-morin-spisestol-naturlig-gra-p30177-naturlig-gra mobler-spisestuer-spisestoler-wickerworks-morin-spisestol-naturlig-gra-p30177-naturlig-gra mobler-spisestuer-spisestoler-wickerworks-morin-spisestol-naturlig-gra-p30177-naturlig-gra mobler-spisestuer-spisestoler-wickerworks-morin-spisestol-naturlig-gra-p30177-naturlig-gra mobler-spisestuer-spisestoler-wickerworks-morin-spisestol-naturlig-gra-p30177-naturlig-gra mobler-spisestuer-spisestoler-wickerworks-morin-spisestol-naturlig-gra-p30177-naturlig-gra mobler-spisestuer-spisestoler-wickerworks-morin-spisestol-naturlig-gra-p30177-naturlig-gra mobler-spisestuer-spisestoler-wickerworks-morin-spisestol-naturlig-gra-p30177-naturlig-gra

Beskrivelse
Wickerworks er en vakker møbelserie i ekte rotting. Alle møblene er 100% håndgjort og er helt unik. Rottingen har en vakker lysegrå farge som passer utmerket til vår serie Halifax og Greenface. Rotting møbler er robuste og en koselig følelse i rommet. Wickerworks er Produsert av kvalitetsrotting som garantert holder i mange år.

Wickerworks Morin spisestol er en vakker møbel i ekta rotting. På Morin spisestol sitter du riktig komfortabelt om du vill sitte lenge og nyte av en god middag. Rottingstolen kan kombineres med Halifax eller Greenface spisebord om du vill skapa en stilig og robust spisegruppe med vintagefølelse. Puter er inkludert!. 

Produktinformasjon
Møbelserien Wickerworks består av håndgjorte møbler som laget av ekte rotting. Rottingmøblene har en vakker lysegrå nyanse som beholder samme farge år efter år. Vi anbefaler at du bare bruker disse rottingmøblene inne eller i uterommet.  Ekte rotting tåler ikker fukt.  

Spesifikasjoner

Varemerke
Bloomington
Serie
Wickerworks
Bredde
48 cm
Høyde
98 cm
Dybde
51 cm
Sittehøyde
46 cm
Farge
Fargenavn
Grå
Material
Rotting

TILBEHØR

TILBEHØR