HANDLEKURV

DHL

Fast pris på frakt

Vi leverer til fastlandet i hele Norge.

block2

14 dagers åpent kjøp

Vi tilbyr 14 dagers åpent kjøp med returrett.

Trygg og sikker E-handel

Alltid rett til å returnere varene om du ikke er fornøyd.

Leveringsavgift:
0,-
Frakt:
0,-
Gavekort/Kampanjekode:
-0,-
Bærehjelp:
0,-

Totalt å betale:

(inkl. moms)
0,-
cart-content-shadow
bg-pask-left bg-pask-left

Spisestuer med stoler til kjøkken og spisestuen

Kjøkkenet er en sentral plass i ditt hjem. Her samles familien for felles måltider. I kjøkkenet planlegges og summeres dagen samtidig som dere sammen får sjansen til å koble av.

For mang er det kanskje rundt en eller flere av dagens måltider man samles hele familien. Det er her man deler tanker, koser seg med god mat og snakker om dagen som har gått og dagene som kommer. Tidsklemma er der for alle, og da kan det være godt for mange å ha en felles stund å samle seg rundt.

En god og praktisk spisestue som har plass til hele familien er noe ethvert hjem med god nok plass burde ha. Å sitte sammen og spise, uten å ha en TV i værheten, skaper et helt annet måltid enn mange kanskje er vant til.

Hos Trademax har vi samlet et stort sortiment av spisestuer både til kjøkkenet og til matsalen som vi vet kommer til å passe hjemme hos deg. Ta en titt på våre stilrene bord og stoler for å velge en spisestue som hele din familie kommer sette pris på.

Sorter etter:
1 2 3 4
Side 1 av 4
Sorter etter:
1 2 3 4
Side 1 av 4

Spisestuer med stoler billig online på Trademax

Trenger du en komplett base der du både kan spise og samle flokken? Trademax har samlet en rekke komplette spisestuer i dette sortimentet. Her er det stilarter fra ende til annen å velge blant. Materialene og linjene er skapt, utformet og sammensatt for å skape disse kvalitetsmøblene, som du nå kan få rett hjem i din stue med et par tasteklikk. Her er rett og slett spisestuer for alle. Vi kan by på helt lyse og nette møbler, eller noe mørkere og mer mystisk. Hvilken stil liker du? Vil du ha en hvit spisestue? Kanskje har du forelsket deg i Nordic Design, med sine hvite og lyse eikefarger i skjønn harmoni. Sett dette sammen med for eksempel lekre blåtoner – for eksempel i duker og vaser. Helhet er stikkordet. Har du falt for det mer futuristiske og moderne, kan stol- og bordbein i krom være noe for deg. Sverger du til heltre og det autentiske preget, så har vi en rekke møbelgrupper i naturtre eller behandlet tre dersom dette er ønskelig. Du kan også få deg en komplett spisegruppe som har kombinert noe av det nevnte. Du kan blande det lyse og det mørke og slik skape kontraster i spisestuen din. Lek deg med stilarter og kombiner med din favorittpynt på bordet! Velg mellom runde og firkantede spisebord, ulike størrelser på bord, med eller uten klaff, samt ulikt antall stoler og størrelser på gruppen. Finn ut om du vil ha noe «hardt» eller «mykt», eller eventuelt en heftig kombinasjon. Det er viktig at det skal stemme for deg, nettopp fordi stedet der vi spiser og samler familien, er et sted som betyr mye for oss. Det er et sted for kjærlighet, spiseglede og samvær.
Ta en titt på vårt særdeles gode utvalg av spisestuer med stoler og pek deg ut ditt nye samlingspunkt. Trademax kan stille med en rimelig spisestue til ditt hjem. Lykke til med valget!