HANDLEKURV

DHL

Fast pris på frakt

Vi leverer til fastlandet i hele Norge.

block2

14 dagers åpent kjøp

Vi tilbyr 14 dagers åpent kjøp med returrett.

Trygg og sikker E-handel

Alltid rett til å returnere varene om du ikke er fornøyd.

Leveringsavgift:
0,-
Frakt:
0,-
Gavekort/Kampanjekode:
-0,-
Bærehjelp:
0,-

Totalt å betale:

(inkl. moms)
0,-
cart-content-shadow
bg-pask-left bg-pask-left

Gjør et kupp på vårt salg

Er du en av de mange som foretrekker å kjøpe ting på salg? I alle fall så er det ganske sikkert at så å si alle gjerne sparer noen kroner hvis de kan. Her har vi samlet noen brennhete kupp innen en rekke kategorier, som møbler til bruk innendørs eller på uteplassen, lamper, pynt og lamper til hjemmet og mye, mye mer. Listen er lang! Hvis du tar en titt på vårt utvalg på siden her, vil du forhåpentligvis finne det du er ute etter. Eller kanskje du snubler over noe helt annet som du nesten hadde glemt at du var på jakt etter?

Trademax har et svært stort utvalg innen møbler, tilbehør, belysning osv. Hos oss kan du enten fornye hjemmet – ute og inne – eller du kan enkelt og greit bytte ut enkeltkomponenter eller skaffe deg noe du mangler. Har leselampen tatt kvelden? Det er fullt mulig å finne en flott lampe her, dersom det er målsettingen din. Mangler du noen elegante, tøffe eller fancy sofaputer? Eller kanskje noen farger i hjemmet trengs for å få opp humøret? Du kan benytte deg av produkter med høy rabatt hos oss dersom du finner drømmeproduktet – uansett hva dette produktet måtte være for deg.

Sorter etter:
Side 1 av 3
Sorter etter:
Side 1 av 3

Vårt utvalg innen salgsvarer

Kjøper du noe til så sterkt nedsatte priser som mye av det vi tilbyr, da blir det penger til overs. Penger til å kjøpe enda mer eller penger til å spare. Man kan spare tusener ved å handle på salg, og det kan komme godt med i de fleste husholdninger. Det kan jo dessuten være at det dukker opp flere aktuelle innkjøp i husstanden innen kort tid, og da blir ikke samvittigheten fullt så dårlig, siden man har vært lur og spart inn en stor del allerede.
Du finner så mangt på våre salgslister og kampanjer, men utvalget vil også variere fra tid til annen. Nøkkelordet er utvalg. Her er det noe for alle hjem og for alle smaker. Se på kategorilisten på venstre side, og klikk deg inn på det som måtte være interessant. Det kan nevnes at vi blant annet har disse kategoriene:

 • Sofaer
 • Senger
 • Spisestuer
 • Utestoler
 • Utebord
 • Møbelbeskyttelse
 • Tepper
 • Lamper
 • Puter
 • Bilder
 • Belysning

Om ditt drømmeprodukt ikke finnes på salgslisten i dag, så kan det jo være at det kommer på listen senere. Hvis ikke, kan du også finne møbler og produkter til ordinær pris hos oss. Ta en titt på Trademax sitt utvalg av salgsvarer og lykke til med jakten!