Ciara Beholder

- Grå

Om produktet
Oversikt
Spesifikasjoner
Artikkelnummer: 693123
Mål
Lengde14 cm
Høyde16 cm
Material
MaterialtypeGrå Stein
Øvrig
VaremerkeBorås Cotton
SerieCiara
FargenavnGrå
Farge
Leveranse
Forventet levering 12-20 hverdager
Levering

Vi leverer alltid varene hjem til deg. Mindre leveranser kan bli sendt til et utleveringssted nære deg. En fraktavgift tilkommer i kassen etter du har fylt i dine personlige opplysninger.

Vil du gjøre din leveranse enklere? Vi har flere tilleggstjenester som gjør din leveranse enda enklere, og etter gjennomført bestilling får du mulighet til å velge tilleggstjenester som vi kan tilby ditt kjøp

KJØPSVILKÅR
14 dagers angrerett
Flere sikre betalningsalternativer
Kundeservice

En av våre selgere vil hjelpe deg med ditt kjøp

Sende mail

Telefon: 23 96 02 69

Åpningstider:
  • Mandag - Fredag:
    10:00 - 15:00
  • Lørdag:
    Stengt
  • Søndag:
    Stengt
Varemerke
Borås Cotton
Borås Cotton

Borås Cotton – tidløse hjemmetekstiler i over 100 år

Borås Cotton er Sveriges eldste tekstilmerke og har designet og produsert tidløse tekstiler og interiørdetaljer av høy kvalitet for stilige hjem i over 100 år. Etter over hundre år i bransjen har Borås Cotton utviklet et bredt utvalg av gjennomtenkte produkter og tilbyr alt fra tepper og sengetøy til speil og baderomsinnredning.

Luksuriøst sengetøy i naturmaterialer fra Borås Cotton

Borås Cotton tilbyr en mengde stilige sengetøy i myke og behagelige naturmaterialer som bomull og lin. Naturmaterial er spesielt egnet for sengetøy fordi det puster og effektivt avleder både varme og fuktighet, noe som bidrar til å opprettholde en behagelig temperatur gjennom natten. Bomullssateng regnes for å være et ekstra luksuriøst materiale av høy kvalitet som tåler gjentatt maskinvask uten å miste mykheten og glansen da det har lengre fibre enn andre materialer. Også lin er et eksklusivt og vakkert materiale som får deg til å tenke på landlige omgivelser, store herskapshus og luksuriøse hotellsenger. Lin er et materiale som reduserer kroppsvarmen fordi det lett absorberer fuktighet slik at du kan sove godt hele natten. Velg sengetøy fra Borås Cotton for mange netter med god søvn!


Sett stilen med luksuriøse detaljer fra Borås Cotton

Utover luksuriøse sengeklær tilbyr Borås Cotton en mengde andre hjemmetekstiler og interiørdetaljer. Hva med myke koselige pledd med tidløse mønster og farger? Håndklær i jordnære, harmoniske farger som varer år etter år? Eller hvorfor ikke gi luksus til baderommet med en såpeholder i messing, oppbevaringsboks i marmor eller et duftlys? Hos Borås Cotton finner du de luksuriøse detaljene som gir det lille ekstra til hjemmet ditt!

Flere produkter fra  Borås Cotton
449
,–
Forventet levering 12-20 hverdager
Prismatch
14 dagers angrerett
Lav frakt
Trustpilot
Dette synes våre kunder om oss:
Veldig braTrustpilotRate
Basert på 10980
Supert
Bestilte stuebord med levering 6 til 8 uker og fikk det etter 4 uker. Veldig fornøyd .
Lars Elvekrok 2020-10-19
Helen
Dere har fantastisk værer og god pris. Jeg fornøyd på denne værer og håper jeg å fortsette bra jobbe 👍.
Helen Tekie Sibhat 2020-10-18