Colorado Premium Frittstående Basseng

390/350 cm

Artikkelnummer: 106873
Antall
1

Spesifikasjoner

Mål
Bredde390 cm
Lengde390 cm
Diameter390 cm
Høyde120 cm
Diameter på innsiden350 cm
Material
MaterialtypeFuruMassivt trä
Øvrig
VaremerkeChemoform
SerieColorado
Farge
BassengtypeOver bakken
BassengformRunde
Volum (L)10500 L
Sålvegg0,4mm
Liner0,3mm
Topp- og bunnskinnerPVC
Rekkverk24 cm
Treramme22 mm
UtseendeTre

Produktinformasjon

Et eget basseng er den perfekte måten å kjøle seg ned på varme sommerdager. Med Colorado kan du nyte den norske sommeren på den aller beste måten - i din egen hage. Colorado er et meget stabilt trebasseng med stålveggsstamme som er kledd med en ramme i massivt tre. Dette gjør at bassenget har en uvanlig stabil konstruksjon. Takket være den pene trerammen passer bassenget helt perfekt i hagen.

Monteringsinstruksjon
Bassengstammen består av en 0,4 mm tykk stålvegg og trerammen består av trykkimpregnert furu som gir bassenget ekstra stabilitet. Pass på at underlaget er vannrett når du monterer bassenget. Etter at du har lagt ut beskyttelsesmatten til bunnen (ikke inkludert) og bunnskinnene setter du i bassengveggen og skrur den sammen. Den blå lineren er 0,3 mm tykk og festes over bassengkanten. Colorado leveres som et komplett sett. Også trerammens deler er tilpasset for en rask og enkel montering. Trerammen består av massivt tre, 22 mm trykkimpregnert furu som kan lakkes eller oljes. Stabilt 24 cm bredt rekkverk og vertikale stolper gir ikke bare bassenget et fint utseende, det forsterker også stabiliteten og funksjonalitet.

Dette er inkludert
- Sandfilteranlegg på 4 m³/h
- Breddeavløp og innløp
- Bassengslange
- Filtersand
- Plattformstige med 2x3 steg
- Bassengbeskyttelse (dras over bassengkanten og festes med hjelp av en spennlås)

Øvrig informasjon
- Det er mulig å oppgradere bassengets komponenter både funksjons- og utseendemessig. Du kan for eksempel kle bassenget med tre, legge til en rustfri stige, bytte til en sterkere filterpumpe eller en solfanger.
- Installer bassenget på en beskyttelsesmatte som beskytter mot skarpe gjenstander slik at duken ikke blir skadet. Ved montering uten beskyttelsesmatte gjelder ikke garantien for bunnduken.

Varemerke

Chemoform

Behøver du hjelp?

Ring oss på 23 96 02 69

En av våre selgere vil hjelpe deg med ditt kjøp

Åpningstider:

  • Mandag - Fredag:
    10:00 - 15:00
  • Lørdag:
    Stengt
  • Søndag:
    Stengt