Vesuvio Classic 14kW

- Varmepumpe

Om produktet
Oversikt
  • Fargenavn:Svart
  • Farge:
  • Serie:Vesuvio

Den norske sommeren er herlig, men er ikke alltid til å stole på når det gjelder sol og varme.

For å kunne utnytte bassenget ditt maksimalt og forlenge sesongen velger mange å varme opp vannet. Den vanligste måten er å bruke en varmepumpe. Fordi bassengvarmepumper er økonomiske, stabile og effektive som varmekilde i allslags vær er dette et naturlig valg for oppvarming.

Varmepumper utnytter varmen i den omgivende luften, og overfører luften via en varmeveksler over til bassengvannet. Denne varmepumpen er av typen inverter, og har en slow-start/slow-stop funksjon som gjør at den blir betydelig mer effektiv og holder lenger. Varmepumpene våre er velbygde, stille og utviklet for å varme opp bassenger med kompressor og kondensor i titan som tåler klor og andre kjemikaler godt. De holder høy kvalitet og flere er TÜV-testet i henhold til den Europeiske standarden EN14511 med svært gode resultater.

Effektiviteten ligger på opptil 20% over gjennomsnittet (Se C.O.P. Constant output). Passer bassenger på maks 45 m3. Mindre enn 37,7 dB. Tåler temperaturer mellom 0–43 grader.

Spesifikasjoner
Produktinformasjon
Leveranse
Kundeservice
32 995
,–
Delbetale fra: 1 560,–/Måned
7% ekstra rabatt! Kode:
3d 16h 45m 42s
Crazy weekend TM NO
Forventet levering 4-6 uker
Få igjen!
Prismatch
14 dagers angrerett
Lav frakt
Trustpilot
Dette synes våre kunder om oss:
Veldig braTrustpilotRate
Basert på 9796
Veldig bra
Veldig bra ja.
Linn-Silje Olsen 2020-07-10
Kjempe fornøyd
Kjempe fornøyd med spisestuestolene jeg kjøpte hos Trademax. De kom 6 dager etter bestilling. Bra kommunikasjon fra sjåfør!
Marte Zeharya 2020-07-10