Grabner Vegglampe Oppover/Nedover

- Lysegrå

Om produktet
Oversikt
Denne elegante utendørs vegglampen har et enkelt design og en moderne stil. På grunn av at lyset lyser både oppover og nedover, produserer denne vegglampen et attraktivt skjermlys for ethvert uteområde. Med sitt moderne design med en grå pulverlakkert aluminiumsbase og en ugjennomsiktig PC-diffuser, har denne utendørs vegglampen mange dekorative preg. Med sin IP44 klassifisering, er denne vegglampen værbestandig, robust og slitesterk og derfor svært egnet for utendørs bruk. Denne utendørs vegglampen passer med CFL (lysrør) pærer med en maksimal styrke på 11 Watt, eller GLS (glødelyspærer) pærer med en maksimal styrke på 60 W. Vennligst bemerk at pæren ikke er inkludert i leveringen.
Spesifikasjoner
Produktinformasjon
Leveranse
Kundeservice
Dagspris
549
,–
Delbetale fra: 71,–/Måned
Forventet levering 8-12 hverdager
Få igjen!
Prismatch
14 dagers angrerett
Lav frakt
Trustpilot
Dette synes våre kunder om oss:
Veldig braTrustpilotRate
Basert på 10173
Det var en veldig god opplevelse å…
Det var en veldig god opplevelse å handle hos Trademax.no. Er veldig fornøyd med skjenk og tv- benk. De ser flott ut! Varene ble levert på døra kort tid etter at varene ble bestilt, ca 1 uke etter bestillingen. Jeg kommer sikkert til å handle mer fra Trademax.no og anbefaller de til andre også.
Anita 2020-08-05
Ganske kjekt side mwd masse fint!
Ganske kjekt side mwd masse fint! Noen gang er bilder eller info under ganske misvisende. Så dobbelsjekk før bestilling ;-)
Sevinj Asgarova 2020-08-05