Black Friday - Største salget noensinne!

5% ekstra rabatt på årets STØRSTE SALG – Black Friday!

Meld deg på Trademax sitt nyhetsbrev – få en unik rabattkode som gir deg 5% ekstra rabatt på årets store Black Friday-salg! Rabattkoden gjelder hele sortimentet på Trademax.no. Dessuten er du først ut med å ta en del av våre Black Friday deals – direkte i din innboks! Glem ikke årets største prisfest!

Black Friday 2020 – Tilbud på møbler & innredning!

Black Friday 2020 - Tilbud på møbler og innredning

Hva er egentlig Black friday eller svartfredag? Black friday stammer fra USA og er en av de absolutt største shopping- og salgsdagene i verden. Black Friday faller alltid på dagen etter den amerikanske høytiden Thanksgiving, den fjerde fredagen i november, og er startskuddet på julehandelen med sjenerøse rabatter og tilbud. Dagen omsetter enorme summer på omkring 50-60 miliarder, og køene utenfor butikkene er oftest svært lange allerede før butikkene har åpnet. Mange sitter forberedt med mobiler, nettbrett og pc-er når salget starter for å ta del av de beste tilbudene. I USA starter online-salget ofte på mandagen etter Black Friday og går da under navnet Cyber Monday, som er rett og slett er Black Friday på nettet.

Det finnes flere ulike teorier til opprinnelsen av navnet “Black Friday”. En del mener at det kommer av at mange butikker går fra røde negative tall til svarte positive tall på grunn av det enorme salget. De fleste påstår imidlertid at navnet oppsto i Philadelphia rundt 1961 da det først ble brukt av den lokale politistyrken for å beskrive det enorme trafikkaoset som oppsto i forbindelse med denne shoppingdagen. Et mer eller mindre vellykket forsøk på å skremme bort shoppingsugne amerikanere.

Når er det Black Friday i 2020?

Den 27 november 2020 smeller det for åttende gangen i Norge! Black Friday ble benyttet første gangen av en norsk nettbutikk i 2010. Først i år 2013 ble Black Friday lagt merke til i vårt naboland Sverige som resulterte i at salget hos netthandelen der økte med nesten 100% sammenlignet med en vanlig fredag. Siden den gangen har Black Friday vokst ordentlig og slår hvert år en ny shoppingrekord. I følge Postnord passer mange på å handle julegaver til ekstra lave priser på nettet, men mange handler også til seg selv. Så sett et kryss i kalenderen – den 27 november 2020 er det altså på tide igjen!

Tips og råd på de beste kjøpene Black Friday

Hvilken seng er best for meg? Skal jeg velge en sofa i luksuriøs skinn, moderne fløyel eller stilig stoff? Vår kundeservice har ekstra åpent under årets største SALGS-helg for å hjelpe deg å finne rett blant årets godbiter og hjelpe deg med spørsmål.

Black Weekend åpningstider:

  • Black Friday 27/11: 08.00 - 20.00
  • Lørdag 28/11: 10.00 – 14.00
  • Søndag 29/11: 10.00 – 14.00
  • Cyber Monday 30/11: 10.00 – 15.00

Kontakt kundeservice

Hva er årets beste kjøp i følge kundeservice?

Veldig mange kunder spør oss om modulsofaer akkurat nå, sofaer som kan settes sammen til ønsket størrelse og form. Akkurat nå er det helt klart fløyel som er populært. Sofaserien Arken med store, behagelige og luksuriøse moduler i mange flotte farger er helt klart populært, men til de som leter etter mest for pengene tipser vi om et bra budsjettvalg, Noelia serien, som tilbyr mer kompakte sofamoduler i fløyel. Alle modulene kan brukes frittstående og begge seriene har haker som gjør at de enkelt kan settes sammen.

Hva passer best sammen med fløyelsofaer?

Hvit, svart eller grønn marmor! Ikke en tvil. Betong er også et veldig spennende valg som passer perfekt sammen. Kombiner det med valgfri metall – børstet eller svartlakkert stål, messing, bronsje eller kobber - for en hit. Kombinasjonen går igjen både i sofabord, sidebord, lamper og mye mer. Kunder med åpen romløsning velger samme stil som også kan passe sammen med spisegruppen i stua Våre runde Capri matbord i marmor er nok noen av de mest solgte produktene akkurat nå, ikke minst fordi vi selger dem til et helt fantastisk bra pris.

Hvorfor skal man handle møbler & innredning på Black Friday?

Black Friday har blitt et kjent konsept som mange venter på hele året for å kunne gjøre et skikkelig godt kjøp når dagen endelig kommer. Spesielt utmerkende er at mange passer på å kjøpe saker og ting som de har hatt lyst til å kjøpe en stund, som f.eks. møbler. Black Friday er den perfekte muligheten til å dra nytte av de lave prisene for å bytte ut en gammel sofa eller seng som du uansett hadde tenkt å kvitte deg med. Snittprisen for en sofa eller seng er relativt sett høyere enn andre kommersielle produkter. Selv en forholdsvis liten prissenkning på 5-10% betyr at du kan spare mange 100-lapper på kjøpet ditt.

Handle online hos Trademax så slipper du de lange køene når du er på jakt etter billige møbler med høy kvalitet. Vi starter vårt store møbelsalg allerede klokken 00.00 og har åpent 24 timer i døgnet. Stå først i køen, og ta del av våre fantastiske rabatter og tilbud i fred og ro – dine superkupp er bare et klikk unna!

Salg på Black Friday og Cyber Monday hos Trademax

Selvfølgelig feirer vi Black Friday her på Trademax, og har ladet opp med de aller beste tilbudene innen møbler og hjemmeinnredning. Gikk du glipp av Black Friday? Ta det helt med ro! Vi feirer naturligvis også Cyber Monday der vi forlenger våre fantastiske Black Friday-tilbud på sofaer, lenestoler, senger, spisebord, stoler, vitrineskap, tv-benker og mye annet. Vi lover en stor prisfest og muligheten til å gjøre svært gode kupp. Vi kommer til å oppdatere med nye tilbud hele døgnet og fylle på med produkter, alt for at du skal kunne gjøre en skikkelig bra deal! Utover Black Friday og Cyber Monday så har Black Weekend blitt stadig mer vanlig. På Trademax vil vi ikke være dårligere og kommer til å feire hele helgen med Black Weekend.

Kan du ikke vente til at Black Friday skal starte? Ta del av våre pågående kampanjer og tilbud på mengder av møbler og innredning til hjemmet. Vi kan ikke med garanti love at det som finnes på tilbud i dag kommer til være på tilbud eller ha en bedre pris på Black Friday. Så finner du noe du vil ha allerede i dag, ikke vent – du har alltid 14 dagers angrerett.

Møbler & Innredning på Black Friday

I vårt store sortiment finner du alt fra sofaer og senger til innredning og lamper. Vi tilbyr levering hjem til deg og 14 dagers angrerett på hele sortimentet slik at du skal kunne kjøpe dine møbler billig online – uansett hvor i landet du bor.

Det mest populære og som våre kunder etterspør mest til Black Friday i vårt sortiment, er produktkategorier der vi i dag er ledende i Norden – både når det gjelder pris og utvalg. Det mest vanlige våre kunder leter etter er:

Blant våre sofaer er det framfor alt divansofaen Crazy som er populær. Det er en klassisk divansofa som passer inn i de fleste hjem. Av sengene er det Happy som våre kunder virker å like aller best. Happy finnes dessuten i en rekke ulike størrelser og utførelser. Hos Trademax finner du noe for alle lommebøker, fra budsjett til luksus. Det er den graden av komfort du ønsker som bestemmer hvilken seng du vil ha.

Å handle belysning og innredning på Black Friday er også populært. Med tanke på når på året som Black Friday faller på, er det kanskje ikke så rart at lamper kjøpes i takt med at årets mørkeste dag (21 desember) nærmer seg. Eller at dekorasjon og annen innredning er perfekte julegaver. Se vårt store utvalg her på Trademax og sikt deg inn på din favoritt til Black Friday.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.