topBlock

Black Friday & Black Week salg 2023

  • Lave fraktkostnader
  • 14 dagers angrerett
  • Opptil 20 års garanti
  • Prismatch

Midlertidig deal - får ekstra rabatt på Black Friday salget!

Ta sjansen! Registrer deg for Trademax nyhetsbrevet og få en rabattkode på 5% som du kan bruke under Black Friday salget på trademax.no. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev, er du også den første til å dra fordel av våre beste deals - direkte i innboksen din!

Jeg godkjenner Trademax integritetspolicy.

Black Friday 2023 - Tilbud på møbler & innredning

Black friday stammer fra USA og er en av de største shopping- og salgsdagene i verden. Black Friday faller alltid på dagen etter den amerikanske høytiden Thanksgiving, den fjerde fredagen i november, og er startskuddet for julehandel med sjenerøse rabatter og tilbud. Dagen omsetter enorme summer og køene utenfor butikkene er vanligvis lange allerede før butikkene har åpnet. Mange er forberedt på mobiltelefoner, nettbrett og datamaskiner når salget begynner å dra nytte av de beste tilbudene online.

Hvorfor heter det Black Friday?

Opprinnelsen til navnet "Black Friday" inkluderer forskjellige teorier. Noen hevder at den er rettet mot mange butikker som går fra røde tapertall til svarte vinnertall på grunn av det enorme salget. De fleste tror imidlertid at navnet stammer fra Philadelphia rundt 1961 da det først ble brukt av den lokale politistyrken for å beskrive det enorme trafikkkaoset som oppsto i forbindelse med denne shoppingdagen.

Når er det Black Friday 2023?

Den 24. november 2023 smeller det for ellevte gangen i Norge! I Norge ble Black Friday kjent først i 20010 noe som resulterte i at netthandelens salg økte med 100% sammenlignet med en vanlig fredag. Trademax kjørte Black Friday for første gangen i 2014 og så vidt vi vet, var vi den første møbelbutikken som kjørte Black Friday med sterkt nedsatte priser. Siden den gang har Black Friday vokst betraktelig og slår nye shoppingrekorder hvert år. Så kryss i kalenderen 24. november 2023, da er det på tide igjen!

Hvor lenge varer Black Friday?

Fra begynnelsen så var Black Friday tidsbegrenset til å kun gjelde i 24 timer. Flere og flere fysiske butikker og nettbutikker velger imidlertid å forlenge salgsdagen. Som vi på Trademax også gjorde. I stedet for en tidsbegrenset salgsdag, har du hele uken til å handle de beste kuppene, Black Week er i gang og holder på helt frem til Cyber Monday.

Hvorfor skal man handle møbler & innredning under Black Friday?

Hos Trademax kommer du til å ha mulighet til å shoppe møbler og innredning til utrolige salgsriser. Karakteristisk for Black Friday er at mange sørger for å kjøpe ting som de har vurdert å kjøpe lenge, for eksempel senger, sofaer eller andre møbler. Black Friday er den perfekte muligheten til å dra fordel av de lave prisene for å erstatte en gammel sofa eller seng som du fortsatt har tenkt å bli kvitt i nær fremtid. Snittprisen for en sofa eller en seng er relativt høyere enn andre kommersielle produkter. Så selv en relativt liten prisreduksjon på 5-10% betyr fortsatt at du kan spare mange 100-lapper på kjøpet ditt. Men vi vil ikke være verre enn det, og på mange produkter har vi en betydelig høyere rabatt. Hos Trademax finner du de beste Black Friday tilbudene innen møbler og interiør.

Når er det Black Weekend?

Black Weekend begynner lørdag den 25. november og holder på hele helgen frem til Cyber Monday tar over. Hos Trademax kommer vi til å feire hele helgen med Black Weekend med bra, om ikke like bra tilbud som under Black Friday. Under Black Weekend kommer du til å finne gode tilbud på sofaer, lenestoler, senger, spisegrupper og mye mer til en billig pris.

Hvilke er de beste kjøpene under Black Friday?

Mange kunder spør oss om modulsofaer akkurat nå, sofaer som kan monteres sammen i akkurat den størrelsen og formen man vil ha. Spesielt våre modeller av fløyel er etterspurt. Sofaserien Arken med store, behagelige og luksuriøse moduler i mange kule farger er populær, men til de som leter etter best valuta for pengene, anbefaler vi vanligvis det beste budsjettvalget, Noelia serien, som tilbyr mer kompakte sofamoduler i fløyelsstoff. Alle moduler kan brukes helt uavhengig og begge seriene leveres med beslag som gjør det enkelt å montere alle delene akkurat som du ønsker.

Black Friday 2023