landing-top-banner

Cyber Monday salg 2021

KJENTE VAREMERKER TIL MARKEDES BESTE PRISER

Flere kjente varemerker

scandinavian-choise.jpg
manor-house_brand.jpg
karup.jpg
bedly_upd.png
dromvik.png
homemania_logo.jpg
andrarum_brand.jpg
bergochstrand_upd.png
tvilum_logo_fix.jpg
comfort-garden.jpg
garden_impressions_logo.jpg
948612(1).jpg

Cyber Monday i Norge

Akkurat som Black Friday stammer Cyber Monday fra USA der Cyber Monday er nettbutikkens svar på Black Friday. Men hos Trademax kjører vi en miks, der salgsdagen gjelder både fysisk i butikk og online. Cyber Monday fungerer som en fortsettelse på Black Weekend der du får en andre sjanse til å shoppe de varene du kanskje gikk glipp av i starten.

Det finnes mange fordeler med å handle under Cyber Monday. I tillegg til at du som kunde får dra nytte av fantastiske rabatter, er det også smart å kjøpe årets julegaver. Kanskje det er på tide å unne deg sofaen du har sett på lenge. Uansett hva du leter etter, vil du på Trademax ha muligheten til å finne virkelig gode produkter til skikkelige gode priser.

Når er det Cyber Monday?

Mandag den 29. november 2021 kikkstarter vi Cyber Monday. Du får en hel mandag stappet med tilbudene og rabattene, der du kan shoppe produkter til veldig lave priser.

Når ble konseptet etablert?

Cyber Monday ble nevnt for første gangen i 2005 av Ellen Davis og Scott Silverman via en pressemelding fra Shop.org. I Norge ble Cyber Monday etablert i 2013, samtidig med Black Friday. På Trademax har vi drevet Cyber Monday siden 2014, hvor vi har rabatterte priser hvert år.

Hvordan forbereder jeg meg før Cyber Monday?

Vil du unngå stress og impulsive kjøp er det er en god anbefaling å lage lister over det du trenger. Kanskje det er nye stoler, et nytt spisebord eller en ny seng? Ta deg tid til å utforske Trademaxs utvalg og sett hjerte på produktene du liker, da er du godt forberedt til Cyber Monday.