Hillerstorp Hemsö Stol

Naturrotting

Artikkelnummer: 131304
Antall
2
10% ekstra rabatt! Kode:
5d 14h 39m 41s
Kampanj

Spesifikasjoner

Mål
Bredde45 cm
Høyde100 cm
Dybde63 cm
Sittedybde41 cm
Sittehøyde48 cm
Material
MaterialtypeNaturrotting
Øvrig
VaremerkeHillerstorp
SerieColt
FargenavnHvit
Farge
StilLandligMarine
JusterbarNei
UtseendeNaturrotting

Produktinformasjon

Hemsø er en vakker stol med sete og rygg i hvitvasket naturrotting. Matche gjerne med et mer rustikt spisebord. Hemsø stol er produsert i naturrotting og passer for innendørs bruk.

Naturrotting


Naturrotting er som det høres ut, helt naturlig. Både farge og material gjør at alle møblene er helt unike og en viss avvikelse kan forekomme mellom møblene. Står den i direkte sol kan den påvirke fargen. Det betyr ikke at møblene blir stygge. Helt motsatt! Naturrottingsmøbler blir vakrere med årene. Tenk på at naturrotting er laget for innebruk og er lett å vedlikeholde. Børst av møblene, etter det er det bare å tørke av med en fuktig klut.  

FSC-merking Furu for å produsere disse hagemøbler hentes fra furuskogen i Nord Sverige. I Småland skapes de til stilige, holdbar og funksjonelle hagemøbler. Inge ekstra turer over verdens hav. Materialet har ikke noe tilsatser av miljøfarlige stoffer. Bara svensk, klassisk handverk.

FSC! By buying products with the FSC label you are supporting the growth of responsible forest Management worldwide (merket for ansvarlig skogsbruk).  

Varemerke

Hillerstorp
Hillerstorp

Behøver du hjelp?

<strong>Telefon: </strong>23 96 02 69

En av våre selgere vil hjelpe deg med ditt kjøp

Åpningstider:

  • Mandag - Fredag:
    10:00 - 15:00
  • Lørdag:
    Stengt
  • Søndag:
    Stengt