James Fotskammel inkl Pute

Svart

-20%
Artikkelnummer: 613327
Antall
1

Spesifikasjoner

Mål
Bredde45 cm
Lengde45 cm
Høyde35 cm
Material
MaterialtypeKunstrottingAluminium100% polyester
Øvrig
VaremerkeComfort Garden
SerieJames
FargenavnSvart
Farge
UtseendeStoffKunstrotting

Produktinformasjon

James fotskammel med pute er et hyggelig møbel og et møbel til uteplassen som du kommer til å få bruk for. Den fine utformingen gjør fotskammelen optimal til compact living og til den lille balkongen i byen, men passer minst like bra som en fotskammel eller en ekstra sitteplass til den store loungegruppen i hagen.

 • Puter inngår
Material og vedlikeholdsråd
Kunstrotting er et perfekt materiale til utendørsbruk. Den holdbare konstruksjonen er værbestandig og klarer å stå ute året rundt. Materialet er så og si vedlikeholdsfritt og trenger bare å tørkes av med en fuktig klut ved behov.
 • For å holde møblene rene og fine ekstra lenge anbefaler vi at du dekker til møblene med et møbeltrekk når ikke møblene er i bruk.
 • Putene oppbevarer du innendørs eller i en putekasse. Under vinterstid bør putene oppbevares på et tørt sted med god ventilasjon.

James er en populær serie hagemøbler fra varemerket Comfort Garden som minner mye om stuemøbler. Derfor er det fullt mulig å skape en hjemmekoselig og fint miljø også utenfor husets vegger. Møblene er laget av kunstrotting, et slitesterkt materiale som dessuten er vedlikeholdsfritt. Med serien James på uteplassen din, får du garantert mange herlige stunder og avslapping.

Varemerke

Comfort Garden
Comfort Garden

Behøver du hjelp?

Ring oss på 23 96 02 69

En av våre selgere vil hjelpe deg med ditt kjøp

Åpningstider:

 • Mandag - Fredag:
  10:00 - 15:00
 • Lørdag:
  Stengt
 • Søndag:
  Stengt